minder alcohol aantrekkelijk
1 May 2015

Staat flirten los van een relatie?

Flirten terwijl je in een relatie zit. Kan dat vind je? Art Rooijakkers van Wie is de Mol vindt van wel. De presentator is inmiddels al 10 jaar samen met dezelfde vrouw, maar zo nu en dan onschuldig flirten kan hij niet laten.

Flirten is leuk

Dat vertelt Art in een interview met het blad Via. Behalve dat hij zelf geregeld flirt hoopt hij dat zijn vriendin Andrea ook om zich heen kijkt en vooral plezier maakt. “Flirten is leuk, zonder zou de wereld toch één groot accountantsbureau zijn? Voor mijn gevoel staat flirten los van je relatie, het hoeft niet per se tot iets te leiden.” Aldus Art.

Vaak op reis

Rooijakkers en zijn vriendin Andrea zijn meer dan tien jaar samen en wonen in Amsterdam. “Een lange relatie is mooi, en natuurlijk soms hard werken. Doordat we allebei vaak op reis zijn, sluipt er geen routine in, dat werkt goed voor ons.”

Herkennen

Het flirten, waar de presentator naar eigen zeggen steeds beter in is geworden, doet hij vooral aan de bar. Tijdens het uitgaan merkt hij vaak dat mensen hem herkennen. “Je voelt de blikken en regelmatig vraagt iemand of ik met hem of haar op de foto wil. Ik vind die aandacht vleiend, soms grappig, soms bizar. Maar altijd denk ik: het is gebaseerd op een tweedimensionaal plaatje dat je op tv ziet. Ik ben driedimensonaal, misschien valt die extra dimensie in het echt wel tegen.”

Flirten in relatie

Zou jij erop los flirten als je in een vaste relatie zat, of vind je het echt niet kunnen en zou je bang zijn dat van het één iets ander komt..? Flirttips nodig? Die vind je hier! 

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Vrouwen voelen zich in zomer sexier en flirten dan meer

De zomerse temperaturen doen de onzekerheid van de Nederlandse vrouw over...

Daten in real life: tips!

Nu de terrassen weer open zijn, is het voor singles mogelijk...

Het mag weer: Daten in real life!

Nu de terrassen weer open zijn, is het voor singles mogelijk...

Flirten in tijden van corona, zo doe je het!

Flirten in tijden van corona, hoe doe je dat nu eigenlijk?...

Het eerste oogcontact: flirtgedrag

Voel je als man dat je lang niet alle kneepjes van...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

advertentie