minder alcohol aantrekkelijk

Staat flirten los van een relatie?

Flirten terwijl je in een relatie zit. Kan dat vind je? Art Rooijakkers van Wie is de Mol vindt van wel. De presentator is inmiddels al 10 jaar samen met dezelfde vrouw, maar zo nu en dan onschuldig flirten kan hij niet laten.

Flirten is leuk

Dat vertelt Art in een interview met het blad Via. Behalve dat hij zelf geregeld flirt hoopt hij dat zijn vriendin Andrea ook om zich heen kijkt en vooral plezier maakt. “Flirten is leuk, zonder zou de wereld toch één groot accountantsbureau zijn? Voor mijn gevoel staat flirten los van je relatie, het hoeft niet per se tot iets te leiden.” Aldus Art.

Vaak op reis

Rooijakkers en zijn vriendin Andrea zijn meer dan tien jaar samen en wonen in Amsterdam. “Een lange relatie is mooi, en natuurlijk soms hard werken. Doordat we allebei vaak op reis zijn, sluipt er geen routine in, dat werkt goed voor ons.”

Herkennen

Het flirten, waar de presentator naar eigen zeggen steeds beter in is geworden, doet hij vooral aan de bar. Tijdens het uitgaan merkt hij vaak dat mensen hem herkennen. “Je voelt de blikken en regelmatig vraagt iemand of ik met hem of haar op de foto wil. Ik vind die aandacht vleiend, soms grappig, soms bizar. Maar altijd denk ik: het is gebaseerd op een tweedimensionaal plaatje dat je op tv ziet. Ik ben driedimensonaal, misschien valt die extra dimensie in het echt wel tegen.”

Flirten in relatie

Zou jij erop los flirten als je in een vaste relatie zat, of vind je het echt niet kunnen en zou je bang zijn dat van het één iets ander komt..? Flirttips nodig? Die vind je hier! 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.