Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
geboren single
22 juni 2019

Sta je al langer dan een jaar op een datingsite: dan gaat er iets fout

Carla was jarenlang single, terwijl vriendinnen allemaal een relatie kregen wist ze maar niet waar het bij haar fout ging. Ze begon een zoektocht naar de oorzaak, haar leven was op de rit: ze had een eigen bedrijf, voedde de kinderen alleen op en had een fijn sociaal leven. Waar bleef de eindman om haar leven mee te delen?

Fijne partner vinden

Als therapeut hielp ze anderen problemen op te lossen, maar wat was de oorzaak van haar probleem? De lessen die ze leerde past ze nu toe als liefdesexpert voor zelfbewuste vrouwen, om anderen te helpen hun blinde vlek op liefdesgebied te ontdekken. Én met succes, ze is zelf inmiddels gelukkig met haar man Steven en heeft veel vrouwen geholpen een fijne partner te vinden.

Blinde vlek

“Ik help vrouwen de blinde vlek te vinden en te herkennen, vaak weet ik na één sessie al wat de oorzaak is. Veel vrouwen hebben bindingsangst door ervaringen in het verleden, dit was bij mij ook het geval. In de bovenstroom zeggen vrouwen dat ze een partner willen, maar in de onderstroom speelt een angst. Daarbij komt nog dat er twee soorten vrouwen zijn: de afwachtende vrouw en de jaagster. Ik was een jaagster, extravert en ik regelde het wel. Dit is intimiderend voor een man, ik leerde mij tijdens een afspraak anders op te stellen – meer afwachtend.” Door te onderzoeken in welk type je je herkent weet je of je gas terug moet nemen of juist meer initiatief moet tonen. Je zult merken dat een date heel anders verloopt!

Eerste dates

Mannen die moeite hebben met vrouwen te vinden hebben vaak te weinig daadkracht. Vrouwen zijn tegenwoordig erg zelfstandig, begrijpelijk dat mannen hier onzeker van worden. “Wat ik veel zie is dat vrouwen na één afspraak al denken te weten of het dé man is, maar dit is onmogelijk. De eerste afspraak stelt eigenlijk niks voor, je bent beide hartstikke gespannen. Je hebt al een beeld gevormd van de man door de foto’s en berichten – er gaat een film draaien. De eerste date valt áltijd tegen. In het echt zijn mannen vaak veel leuker dan de foto’s die ze plaatsen op datingsites. Na één date wijs je alleen iemand af als er grote neon letters knipperen met een nee, verder verdient elke man een tweede afspraak. Tussen de vierde en de zesde afspraak gebeurt er vaak iets. Vind je hem leuk om nog een keer te zien, of zie je er tegenop? Let goed op je eigen gevoel.”

Foute mannen

“Het keer op keer vallen op foute mannen is een oud patroon. Als je continu de bevestiging zoekt in een man door je eigen onzekerheid ga je verkeerde mannen zoeken. Je trekt mannen aan die je in het begin veel aandacht geven. Als je altijd mannen aantrekt die fout zijn weet je dat je innerlijk nog wat werk te doen hebt. Als een man niet trouw wil zijn heb je de verkeerde gekozen, ga niet lopen knutselen aan die man – zorg dat je een man zoekt die bij jou past. Als je op een vervelend punt komt in de relatie en nare dingen meemaakt is dit het gevolg van een keuze. Jij hebt de keuze gemaakt voor deze partner, daarom ben je geen slachtoffer – neem de verantwoordelijkheid. Er zijn zoveel leuke mannen op datingsites!

Het hele artikel lees je hier.. 

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

gerelateerde artikelen

Bemiddelingsbureau introduceert aanpak om eenzaamheid onder jongvolwassenen aan te pakken

Het is algemeen bekend dat één op de drie jongvolwassenen zich...

Daten tijdens warm weer? Let op de afknappers!

De kans groot dat de singles nu op het terras of...

Singles nu vaker op vervolgdate

Veel meer dates krijgen een vervolg doordat er vaker echte connecties...

Singles komen weer in actie!

Singles lijken met zicht op de nieuwe fase van de intelligente...

Stop niet met daten – 5 TIPS

Stop niet met daten. De cafés zijn leeg, maar op datingsites...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...