Nog eventjes en dan is het Valentijnsdag! Met een beetje geluk hebt je net op de valreep een hartstikke leuke date gescoord en dan wil je er op 14 februari vast en zeker een leuke dag van maken. En wat is er nou leuker dan een dagje treinen met z’n tweetjes naar België?

Romantisch naar onze zuiderburen

Wil je dus met Valentijnsdag een dagje op reis met je nieuwe geliefde, dan kan je bij de NS terecht voor speciale aanbiedingen. Vanaf 49 euro kan je vanuit elk station in Nederland naar ieder station in België reizen. Denk aan een romantisch dagje in Antwerpen, Luik of wat dacht je van Brugge! Heel schattig met die kanaaltjes, oude pandjes en overheerlijke restaurantjes.

Met je vlam naar Duitsland

De aanbieding naar België kan tot en met 14 februari worden geboekt. Reizen kan in de periode van 11 februari tot en met 29 februari. Liever naar Duitsland? Vanaf 19 euro per persoon reis je vanaf elk station in Nederland in de tweede klas naar Keulen, Düsseldorf of Osnabrück. Bremen, Hannover, Koblenz en Bonn zijn vanaf 29 euro boekbaar. Prijzen voor Berlijn, Hamburg, Karlsruhe en Stuttgart starten bij 39 euro.

Weekendje weg

Tickets naar Duitsland kunnen in de periode van 21 januari tot en met 14 februari worden geboekt. Reizen kan vanaf 22 januari tot en met 20 maart, behalve in de periode van 20 februari tot en met 6 maart. Londen is boekbaar vanaf 59 euro. Voor kersverse koppels die romanitsch willen overnachten in een stad is het ook mogelijk om een compleet weekend weg inclusief treinticket en overnachting te boeken.

Valentijn vinden

Zie je het wel zitten maar moet je alleen nog die leukerd op de kop zien te tikken? Kijk dan snel bij onze Valentijn Special, zoek een leuk singles event uit op de agenda of schrijf je in bij een gerenommeerde datingsite.