budget bubbels

Spotgoedkope bubbels Lidl net zo goed als peperdure champagne

Hou je van een goed glaasje bubbels maar minder van een lege bankrekening? Dan hebben we goed nieuws. De champagne van Lidl is door een Britse jury even goed beoordeeld als een fles van €56.

Nog geen €7

Op de International Wine & Spirits Competition scoorde de Crémant de Bourgogne Blanc NV van Lidl een ‘Silver Outstanding’ award. Wat dit betekent? De schuimwijn krijgt een score tussen de 86 en 89,9. Ter vergelijking: het budgetwijntje van nog geen €7 scoort daarmee even hoog als als de Veuve Clicquot 2008 Vintage champagne, waar je €56 voor betaalt.

https://www.instagram.com/p/BU2AU4FF0S9/?taken-by=ohhcouture

7 maanden testen

En het is geen makkie om een hoog cijfer te scoren. De International Wine & Spirits Competition is een prestigieuze Britse competitie die al sinds 1969 bestaat en elk jaar de beste wijnen en sterke dranken uit de hele wereld bekroont. De flessen worden 7 maanden lang blind getest door een panel van minstens zeven mensen, uit een internationale jury van 400 experts uit 30 landen.

Nog niet te koop..

De jury vindt de budgetchampagne van Lidl “droog maar toch rijk, met een intrigerend aroma van fruit en een goed gedefinieerde zuurheid”. Één klein dingetje, de champagne is (nog niet) in Nederland te koop… maar binnenkort misschien wel De redactie van Glamour belde met Lidl om te vragen of dit wel het plan is voor de toekomst? “We gaan ons best doen om de champagne zo snel mogelijk in onze webshop te verkopen”, aldus Christine Braun – woordvoerder van de budgetsupermarkt in Nederland. Wij wachten – lichtelijk ongeduldig – af.

Voorraadje

Mocht je binnenkort een uitstapje naar onze zuiderburen maken, maak dan even een pitstop bij Lidl. In België liggen de bubbels wél in de schappen. En dat voor maar €6,99. Dat wordt een voorraadje inslaan.

Goed inkoopbeleid

Lidl gaat lekker met hun producten. De ene na de andere hit haalt het internet. De huismerkwhisky van de supermarkt kreeg eerder al een 9,5. Ook de cola en de anti-rimpel crème vallen in de smaak. Die laatste schijnt één van de twee écht werkende crèmes tegen rimpels te zijn. En dat voor slechts een paar euro. Hollen dus!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.