hardlopen antwerpen

Sportieve uit tip: loop eens door The Jane in Antwerpen

De Urban Trail in Antwerpen stippelt dit jaar wel een heel bijzondere route uit. Op het parcours liggen onder andere tweesterrenrestaurant The Jane, Brouwerij De Koninck en Café Local.

Looptocht door Antwerpen

De ruim 10.000 deelnemers aan de Urban Trail mogen zich aan een mooie looptocht verwachten doorheen Antwerpen. Eerder was al aangekondigd dat Brouwerij De Koninck, Café Local en Café Den Draak op het parcours van de loopwedstrijd liggen, maar daar komt nu nog eens een luisterrijke locatie bij. Wie niet het budget heeft om er te gaan eten, kan binnenkort toch het bijzonder mooie restaurant The Jane bewonderen. Het langste parcours van twaalf kilometer zal namelijk recht doorheen de kapel van het voormalig militair ziekenhuis lopen.

Verrassing

Het volledige parcours wordt in de loop van februari prijsgegeven. Zeker is wel dat het geen doordeweeks loopje zal worden. ‘Dit jaar doet het parcours van Antwerpen een heel ander stuk van de stad aan en zullen ook heel wat Antwerpenaren die hun stad goed kennen verrast zijn,’ aldus Greg Broekmans van organisator Golazo sports. Inschrijven kan nu al.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.