Zou je liefst een single man of vrouw ontmoeten die even sportief is als jij? Dan is sporten de manier dé manier om die te vinden! Met deze tips heb je misschien deze zomer nog een leuke, sportieve single gescoord. 

Dartelende vrijgezellen

Met de zomer voor de deur is sport voor singles niet alleen gezond en fun, maar ook een ideale manier om zich op een verleidelijke manier te presenteren aan andere sportieve vrijgezellen. Als sportend, spelend en dartelend kan je bovendien heel wat bereiken. Je geest staat op scherp, je lichaam ziet er binnenkort nog aantrekkelijker uit én al sportend kan je ook heel wat nieuwe mensen leren kennen.

Happy feelings!

Steeds meer mensen, zeker singles, streven naar een lichaam om trots op te zijn. Vaak en regelmatig sporten is dan de boodschap. Toch sport niet iedereen alleen maar met een strak figuur als enige doelstelling. Ook de happy feelings die sporten genereren, zijn meer dan reden genoeg om je aan een sportief avontuur te wagen.

Opwindingsgraad

Tijdens fysieke inspanningen verkeert je lichaam namelijk in een verhoogde opwindingsgraad die erg gelijkend is aan de excitement die je tijdens dating ervaart. Dat komt doordat er tijdens het sporten endorfines vrijkomen in de hersenen. Die endorfines bezorgen je een gelukzalig gevoel. De veelbesproken runner’s high vormt daar een mooi voorbeeld van.

Positieve vibe

Als je geregeld sport, voel je snel de impact op je lichaam. Je voelt je een stuk fitter, je geest werkt alerter en je hebt zoveel meer energie om naast het sporten voluit voor het leven te gaan. Die positieve vibe voel je én straal je ook uit en dat vinden andere singles ongetwijfeld erg aantrekkelijk.

Sport voor singles verhoogt je flirtsucces

Regelmatige fysieke inspanning zorgt er niet enkel voor dat je met een gezond en strak lijf rondloopt. Ook je zelfvertrouwen krijgt een stevige boost. Gevolg? Je voelt jezelf zelfverzekerder en straalt dit ook uit. Plotsklaps zul je merken dat je veel meer blikken toegeworpen krijgt, en dat ook van de sportieve schoonheden waarvan je het niet had verwacht.

Kies de juiste sport

Voor je al sportend de datingtoer opgaat, bedenk even op welke sport je je lichaam wil storten. Kies vooral een activiteit waar je dol op bent en liefst ook eentje waarin je al wat bedreven bent. Je wil toch  letterlijk en figuurlijk een goed figuur slaan? Wanneer je op de tennisbaan geregeld een ace slaat of tijdens het hardlopen bewijst dat je absoluut geen sportief watje bent, heb je die eerste, onuitwisbare indruk alvast neergezet.

Enkele sporten die vandaag hoog scoren op de verleidingsmeter en als sexy en trendy worden beschouwd, zijn spinning (mix sportieve mannen en vrouwen), kickboksen (stijgende populariteit bij vrouwen), body pump (all in work-out) en hardlopen in clubverband. Klaar voor de start… Go!

Tips voor iedereen die vandaag nog wil beginnen met sporten!