Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
sportschool
20 oktober 2018

Sporten in groepsverband: dit moet je achterwege laten

Trainen in groepsverband is een geweldige manier van trainen voor sommige mensen. Daarnaast is het ook nog eens gezellig want je ontmoet makkelijker nieuwe mensen. Maar deze lessen bevatten ook een code van etiquette die mensen om de een of andere reden soms lijken te vergeten. Hier een paar dingen je niet zou moeten doen in je volgende groepsles.

De verkeerde kleding dragen

Vergeet niet dat die superleuke leggings er waarschijnlijk niet flatterend uit zien in bepaalde posities, dus het is het beste om ze thuis eerst uit te proberen voordat je de rest van de klas een show geeft. Andere kleding dat niet kan zijn dingen die te kort zijn of te laag uitgesneden, vooral in een yogales waar je vaak zult uitrekken en buigen.

De spiegel te vaak gebruiken

De spiegels zijn voor het corrigeren van vorm, niet voor het controleren van je make-up of om te zien hoe goed je triceps eruit zien. Dit is een sportschool, niet je badkamer.

Teveel make-up opdoen

Het dragen van een gekleurde vochtinbrengende crème en subtiele mascara is één ding, maar als je met een volledig opgemaakt gezicht naar de les komt, is dat meestal niet zo. Terwijl je er misschien sexy uitziet, is je make-up na 15 minuten waarschijnlijk uitgelopen.

Stinken

Je weet dat je deodorant vóór de les opnieuw moet aanbrengen (hopelijk), maar het opnieuw dragen van dezelfde trainingskleding van eerder in de week kan een nog grotere stank veroorzaken. Die top/bh/legging kunnen oké ruiken als je ze voor het eerst draagt, maar zodra je lichaam opwarmt … Om nog maar te zwijgen van de bacteriën die gedijen op vochtige stoffen. Een andere boosdoener: slechte adem, vooral in de krappe ruimtes van een indoor cycling-les. Vergeet dus niet je tanden te poetsen voordat je naar de les gaat. Je zult behoorlijk zwaar ademen tijdens je training.

Teveel praten

Houd de roddels voor de paar minuten vóór en na de les. Het is niet alleen onbeleefd, het kan zelfs je training teniet doen. Je onderbreekt je eigen ademhalingspatronen, dat van anderen in de les en vooral van de instructeur.

De assistent worden van de instructeur

Het is waar dat met grote klassen de instructeur niet overal tegelijk kan zijn. Maar als je niet echt in dienst bent bij deze sportschool, laat je buurvrouw dan. Tenzij iemands vorm zo erg is dat er onmiddellijk letsel ontstaat of ze om hulp vraagt, moet je op je zelf letten. Ga er niet vanuit dat je weet waarom iemand een les volgt, en ga er niet van uit dat ze commentaar of zelfs hulp willen.

Je eigen ding doen

Als een beweging niet goed is voor je lichaam, zal de instructeur waarschijnlijk in actie komen om een ​​passende wijziging aan te brengen. Maar dat wil niet zeggen dat je een heleboel alternatieve oefeningen kunt doen tijdens de les – de meeste fitnessinstructeurs willen niet concurreren met je eigen persoonlijke routine. Wees niet die persoon. Om nog maar te zwijgen, hoe storend het is voor de anderen in de les.

Bron: Womenonline

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

Wonen algemeen

gerelateerde artikelen

Van binnen naar buiten!

egenwoordig brengen we het grootste deel van de dag door achter...

Gelukshormonen, zweten en daten

Als je van bewegen houdt en van natuur, dan is het...

Het corona-buikje: singles komen fit uit de lockdown

Praktisch naast de koelkast werken en minimale kansen op het showen...

Nederlanders sporten zich suf in de buitenlucht tijdens de corona lockdown

Wie zich in de openbare ruimte waagt, kan de indruk krijgen...

Wel of niet afspreken met je nieuwe vlam?

De overheid roept mensen op om uit elkaars buurt te blijven....

singlessite gidsen

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie

Direct Wonen Huren