spirituele reizen singles

Spiritueel reizen is hot

Ben je toe aan een lange, welverdiende en rustgevende vakantie? Wil je even van dat dagelijkse ritme weg en jezelf weer helemaal opladen? Dan is spiritueel reizen een aanrader voor je. Het is dé manier om jezelf te leren en ruimte te maken voor de verdiepende kant van het leven. En spiritueel op reis is erg single proof: je krijgt er nieuwe inspiratie door en komt tot nieuwe creatieve ideeën. En de enige die je mee hoeft te nemen, is jezelf!

Alleen op een spirituele reis 

Tijdens een spirituele reis heb je tijd om na te denken over wat jouw dromen zijn en kun je je weer vitaal gaan voelen. Door even stil te staan, kun je de energie voelen die je tijdens de dagelijkse hectiek misschien wat kwijt bent geraakt. Wil jij meer jezelf zijn en je leven inrichten op basis van je eigen behoeften en verlangens? Wanneer kun je dit nu beter doen dan tijdens een fijne, ontspannen reis? Stap uit je comfort-zone en ga eens op een spirituele reis.

Inspirerend Spanje of Italië

De perfecte landen die je optimale inspiratie bieden, zijn Spanje en Italië. Tijdens een spirituele reis volg je een effectief programma waardoor jij direct inzicht krijgt in waar het in essentie bij jou om draait. Je verblijft op een mooie locatie in de natuur, met een zwembad en vlakbij de zee. Het programma levert fundamentele veranderingen, inzichten, integratie en heling op je. Een spirituele vakantie reis kan helpen je zelfvertrouwen en inzicht te vergroten. Maar ook je intuïtieve gevoelens, verlangen en eigenwaarde zijn belangrijke punten die je kunt vergroten en verdiepen.

Je balans vinden tijdens de spirituele reis

Je wilskracht, energie, passie en balans tussen werk en privé kun je tijdens een spirituele reis goed aanpakken. Wanneer je op zoek bent naar ontspanning, reflectie, rust en meer wilt leven vanuit je hart, is zo’n vakantie echt iets voor jou. Wil je alvast in de stemming komen voor het ‘vinden van jezelf tijdens een reis’? Kijk dan eens de film Eat, pray, love , waarin Julia Roberts de wereld over reist om haar ware ik te vinden.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Spirituele Vakantie ReizenSpirituele Vakantie Reizen wil mensen graag inspireren, verbinden en laten zien dat leven vanuit hoofd, hart en ziel voor iedereen mogelijk is.

De organisatie biedt bijzondere en verrassende spirituele reizen: Bewustwordings Reizen. Spirituele Vakantie Reizen is populair onder singles. Ongeveer 60% van de reizen en retraites worden door singles geboekt. Wil je meer informatie over deze organisatie, dan kun je bellen naar: 0639804150.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Blarney stone kiss
By Margret ·
20 oktober 2021

Vieze adem beter dan vieste plekken

Zal ooit enige wetenschapper zich gebogen hebben over de mate van hygiëne van een single ten op zichten van iemand die niet alleen is? En hoe zit dat op vakantie plekken?
vakantie liefst met partner
By Moniek ·
26 juli 2021

Eerste vakantie samen oorzaak van verliefdheidsexplosie

De eerste vakantie samen wordt wel eens gezien als het grootste gevaar voor prille relaties. Maar is dat werkelijk zo of is het slechts een gevoel dat overheerst? De online datingsite Relatieplanet.nl onderzocht het fenomeen ‘datevakantie’ en ondervroeg daarvoor meer dan 4.000 Nederlandse singles.
seks op het strand
By Moniek ·
2 juli 2021

Voorkom deze 5 relatie killers op vakantie

Je bent sinds kort hoteldebotel verliefd en je wilt niets liever dan samen met je kersverse geliefde op vakantie. Een weekendje weg of naar een romantisch bounty eiland, de bestemming maakt je niet eens zoveel uit, als jullie maar ongestoord samen kunnen zijn. Wil je er een top vakantie van maken? Vermijd dan deze 5 relatiekillers op vakantie.
super zomer festival
By Moniek ·
14 mei 2021

Hier moet je aan denken wanneer je weer op vakantie gaat!

Vakantie naar deze landen blijven afgeraden. Maar naar welk land je ook gaat, je kunt te maken krijgen met coronamaatregelen zoals een quarantaine- of testplicht. We zetten daarom hier op een rij waar je aan moet denken als je weer op vakantie gaat.
solo op reis
By Moniek ·
19 april 2021

Op vakantie naar Israël kan wanneer je bent gevaccineerd

Israël is van plan om toeristen die gevaccineerd zijn tegen het coronavirus vanaf eind mei toe te laten in het land.
marathon noorwegen
By Moniek ·
31 maart 2021

Van reisorganisatie naar teststraat: Martijn Boshuis doet het

Reisbureaus en -organisatoren moeten harde klappen incasseren door de pandemie. Dat kan Martijn Boshuis uit Boekelo beamen