spirituele reizen singles

Spiritueel reizen is hot

Ben je toe aan een lange, welverdiende en rustgevende vakantie? Wil je even van dat dagelijkse ritme weg en jezelf weer helemaal opladen? Dan is spiritueel reizen een aanrader voor je. Het is dé manier om jezelf te leren en ruimte te maken voor de verdiepende kant van het leven. En spiritueel op reis is erg single proof: je krijgt er nieuwe inspiratie door en komt tot nieuwe creatieve ideeën. En de enige die je mee hoeft te nemen, is jezelf!

Alleen op een spirituele reis 

Tijdens een spirituele reis heb je tijd om na te denken over wat jouw dromen zijn en kun je je weer vitaal gaan voelen. Door even stil te staan, kun je de energie voelen die je tijdens de dagelijkse hectiek misschien wat kwijt bent geraakt. Wil jij meer jezelf zijn en je leven inrichten op basis van je eigen behoeften en verlangens? Wanneer kun je dit nu beter doen dan tijdens een fijne, ontspannen reis? Stap uit je comfort-zone en ga eens op een spirituele reis.

Inspirerend Spanje of Italië

De perfecte landen die je optimale inspiratie bieden, zijn Spanje en Italië. Tijdens een spirituele reis volg je een effectief programma waardoor jij direct inzicht krijgt in waar het in essentie bij jou om draait. Je verblijft op een mooie locatie in de natuur, met een zwembad en vlakbij de zee. Het programma levert fundamentele veranderingen, inzichten, integratie en heling op je. Een spirituele vakantie reis kan helpen je zelfvertrouwen en inzicht te vergroten. Maar ook je intuïtieve gevoelens, verlangen en eigenwaarde zijn belangrijke punten die je kunt vergroten en verdiepen.

Je balans vinden tijdens de spirituele reis

Je wilskracht, energie, passie en balans tussen werk en privé kun je tijdens een spirituele reis goed aanpakken. Wanneer je op zoek bent naar ontspanning, reflectie, rust en meer wilt leven vanuit je hart, is zo’n vakantie echt iets voor jou. Wil je alvast in de stemming komen voor het ‘vinden van jezelf tijdens een reis’? Kijk dan eens de film Eat, pray, love , waarin Julia Roberts de wereld over reist om haar ware ik te vinden.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Spirituele Vakantie ReizenSpirituele Vakantie Reizen wil mensen graag inspireren, verbinden en laten zien dat leven vanuit hoofd, hart en ziel voor iedereen mogelijk is.

De organisatie biedt bijzondere en verrassende spirituele reizen: Bewustwordings Reizen. Spirituele Vakantie Reizen is populair onder singles. Ongeveer 60% van de reizen en retraites worden door singles geboekt. Wil je meer informatie over deze organisatie, dan kun je bellen naar: 0639804150.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen.