Speeddaten voor het goede doel!

Met speeddaten word je niet alleen zelf gelukkiger, maar je helpt ook anderen. Speeddaten.nl organiseert in de week van 7 april: “ De week van Het Ronald Mc Donald Kinderfonds”. In een paar van haar beste locaties staat dit goede doel centraal. In totaal gaan zo’n 180 singles met elkaar speeddaten. Niet alleen doneert speeddaten.nl zelf een deel van de opbrengsten, maar ook de horecalocaties en de speeddaters zelf kunnen een geste doen.

Op 7 en 10 april organiseert speeddaten.nl een aantal speeddates voor: Het Ronald Mc Donald Kinderfonds. De speeddates zijn gewoon voor vrijgezellen, maar een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel. De speeddates zijn voor de leeftijd van 25- 40 jaar en 30 tot 45 jaar; in Best in Stranders; Amsterdam, Hotel Arena en Rotterdam, Hotel New York. Zestig singles per speeddate die drie minuten met elkaar in gesprek gaan, de fluit gaat en alle mannen schuiven door voor een volgende date. De volgende werkdag weet je met wie je een klik had via de matchmail.

Het Ronald McDonald Kinderfonds biedt een helpende hand aan gezinnen met een ziek of gehandicapt kind. Op dit moment zijn er zestien Ronald McDonald Huizen en projecten en diverse in ontwikkeling. In Ronald McDonald Huizen logeren gezinnen vlak bij het (psychiatrisch) ziekenhuis of revalidatiecentrum om dicht bij hun kind te kunnen zijn. In andere Ronald McDonald projecten kunnen zieke of gehandicapte kinderen samen sporten en spelen, of met het hele gezin op vakantie gaan. Het welzijn van het kind staat altijd centraal.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?