Speeddaten in de bus

Goed bezig BUS organiseert in samenwerking met Speeddaten.nl het evenement “Speeddaten in de Bus”. Speeddaten is dé manier om nieuwe mensen te leren kennen en waar kun je dit nu beter doen dan in de bus!

Hoe werkt het?
Op zaterdag 8 oktober verzamelen we om 15.00 uur op het streekbusstation in Breda. Je wordt door de speeddate hosts ontvangen en aan de hand van je leeftijd ingedeeld in één van de bussen (25 – 30ers, 30ers en 40ers). Je krijgt een matchkaart met daarop al je dates, waarop je aan kunt geven of er wat jou betreft een match is. Tijdens de busrit van een uur heb je 15 tot 20 dates en komen Dr. Love en Cupido Candy langs voor een stukje ‘love entertainment’. De ervaren speeddate hosts zorgen ervoor dat je dates vlekkeloos verlopen en verzamelen na afloop de ingevulde matchkaarten. Hieruit volgt de volgende werkdag de matchmail met daarin e-mailadressen van wederzijdse matches.

Afterparty
Na de busdates arriveren de Speeddate bussen weer op het busstation in Breda, waar je onder het genot van drankjes en hapjes verder kennis kunt maken met dates die te snel afliepen! De DJ zorgt voor hits uit de jaren 80, 90 en nu. Om 18.30 is het evenement afgelopen.

Meedaten?
Deelname aan “Speeddaten in de Bus” kost slechts € 5,00. Wat krijgt u allemaal voor dit bedrag? Een leuke ontmoeting met 15 tot 20 dates, twee consumpties, versnapering en muziek!

Meer informatie kun je vinden op http://speeddaten.nl/speeddates/event/id/138

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?