Speeddaten in de auto, vlinders in de buik…

Op zondag 1 november staat er een hele speciale speeddate op het programma. Op de A1 kun je daten in de auto en wie weet krijg jij ook vlinders in de buik. Beleef het (gratis) mee en vind je date!

Wat gaat er gebeuren?
Op zondag 1 november vindt een speeddate plaats in het kader van het ‘A1-project’, een project van Kunstenlab Deventer dat de snelweg A1 en zijn directe omgeving in een ander licht wil stellen en er met andere ogen naar wil (laten) kijken. Het wordt gefinancierd door provincie Overijssel, provincie Gelderland en ingenieursbureau Tauw. Kijk eventueel ook op de IAMA1-website.

De speeddate wordt verzorgd door FlitsDate en vindt plaats op Parkeerplaats Struik langs de A1.

Hier hebben de dames nu eens niet hun eigen tafeltje of zitje, maar hun eigen auto als ‘tafel’. Per ronde stappen de heren in de volgende auto! Voor het overige gelden de normale spelregels van een FlitsDate. Het evenement wordt feestelijk afgesloten met een korte borrel. Kunstenlab Deventer en FlitsDate nodigen je uit om hieraan mee te doen!

Wat is het programma?
• vanaf 13.30 uur word je ontvangen in het AC-restaurant van Parkeerplaats Struik* langs de A1, met een welkomstdrankje
• om 14.00 uur start het speeddaten. Deze vindt plaats op het parkeerterrein aan de achterzijde van het AC-restaurant. Je hebt ongeveer 10 à 12 gesprekken
• om 15.00 uur is de speeddate afgelopen, waarna je nog kunt naborrelen

Wat zijn de voorwaarden?
• aan je deelname zijn geen kosten verbonden
• deelname is open voor alle leeftijden
• je moet natuurlijk wel een auto hebben! Als meerdere dames tegelijk willen reizen, zijn er natuurlijk altijd auto’s van heren over die we kunnen gebruiken.
• bij de speeddate zullen geen pers of media aanwezig zijn. Eventueel gaat Kunstenlab Deventer zelf voor verslaglegging zorgen om achteraf de pers te informeren. Hier zouden dan wel foto’s gemaakt kunnen worden, maar daar vragen we natuurlijk eerst je goedkeuring voor.

* Parkeerplaats Struik ligt ter hoogte van Markelo, aan de noordzijde van de A1, tussen afrit 27 en 26. In feite zo’n beetje halverwege Hengelo en Deventer. Aan de overkant (zuidzijde van de A1) ligt parkeerplaats Bolder, die met een tunneltje is verbonden met parkeerplaats Struik.

 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?