speeeddaten reuzenrad

Speeddaten boven de Noordzee

Single en op zoek naar een leuke relatie? Op 27 februari zullen singles 20 afspraakjes “op niveau” hebben boven de Noordzee. Want dan zal er voor het eerst in Nederland Speeddaten in het reuzenrad plaatsvinden op een adres dat iedereen kent: De Scheveningse Pier. Men zit die avond dus letterlijk met elkaar in hetzelfde schuitje.

Speeddaten in het reuzenrad

Eenmaal in de luxe gondel plaatsgenomen zal het een lastige keuze worden. Besteden zij de volledige aandacht aan hun gesprekspartner of gaan ze toch voor je drankje en het uitzicht? Een ding weet de organisatie zeker, het gesprek van 5 minuten zal hoe dan ook voorbij vliegen.

Eenmaal op de top van het rad schuiven de mannen door naar de volgende gesprekspartner. Dat klinkt wellicht wat ingewikkeld, maar de mannen zitten met nog een ander stel in de gondel. Eenmaal beneden zullen de mannen dan ook van gondel wisselen en zo ontmoet men in een kleine twee uur 20 sympathieke, gezellige en fascinerende mensen.

Match!

Als iemand een klik heeft, kan dat worden aangegeven op de matchkaart. De organisatie analyseert naderhand deze matchkaarten en de volgende dag ontvangt iedereen een matchmail met de email adressen van de mensen met wie zij een wederzijdse klik hadden. Men kan dan op het vaste land weer een leuk vervolgafspraakje plannen.

Vonk

“Met deze unieke samenwerking met SkyView voegen wij een extra dimensie toe aan het daten”, zegt eigenaar Vincent bij ’t Vuur van Speeddate organisatie FlitsDate®. “Mensen zijn in een inspirerende situatie op hun best en dan slaat de vonk veel sneller over. Ze bevinden zich daarnaast in een gemeenschappelijke situatie, wat de saamhorigheid weer bevordert. Kortom de ideale mix voor een geweldige avond.”

Speeddate leeftijden

De speeddate in het Scheveningse reuzenrad is vooralsnog éénmalig en richt zich op twee categorieën, namelijk “eind 20ers en 30ers” en “33 tot 47 jaar” (hoger opgeleiden). Dus als mensen in zijn voor de meest bijzondere manier om leuke singles te ontmoeten tot nu toe… moeten zij er snel bij zijn, want de plaatsen zijn beperkt!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.