speeeddaten reuzenrad
26 January 2017

Speeddaten boven de Noordzee

Single en op zoek naar een leuke relatie? Op 27 februari zullen singles 20 afspraakjes “op niveau” hebben boven de Noordzee. Want dan zal er voor het eerst in Nederland Speeddaten in het reuzenrad plaatsvinden op een adres dat iedereen kent: De Scheveningse Pier. Men zit die avond dus letterlijk met elkaar in hetzelfde schuitje.

Speeddaten in het reuzenrad

Eenmaal in de luxe gondel plaatsgenomen zal het een lastige keuze worden. Besteden zij de volledige aandacht aan hun gesprekspartner of gaan ze toch voor je drankje en het uitzicht? Een ding weet de organisatie zeker, het gesprek van 5 minuten zal hoe dan ook voorbij vliegen.

Eenmaal op de top van het rad schuiven de mannen door naar de volgende gesprekspartner. Dat klinkt wellicht wat ingewikkeld, maar de mannen zitten met nog een ander stel in de gondel. Eenmaal beneden zullen de mannen dan ook van gondel wisselen en zo ontmoet men in een kleine twee uur 20 sympathieke, gezellige en fascinerende mensen.

Match!

Als iemand een klik heeft, kan dat worden aangegeven op de matchkaart. De organisatie analyseert naderhand deze matchkaarten en de volgende dag ontvangt iedereen een matchmail met de email adressen van de mensen met wie zij een wederzijdse klik hadden. Men kan dan op het vaste land weer een leuk vervolgafspraakje plannen.

Vonk

“Met deze unieke samenwerking met SkyView voegen wij een extra dimensie toe aan het daten”, zegt eigenaar Vincent bij ’t Vuur van Speeddate organisatie FlitsDate®. “Mensen zijn in een inspirerende situatie op hun best en dan slaat de vonk veel sneller over. Ze bevinden zich daarnaast in een gemeenschappelijke situatie, wat de saamhorigheid weer bevordert. Kortom de ideale mix voor een geweldige avond.”

Speeddate leeftijden

De speeddate in het Scheveningse reuzenrad is vooralsnog éénmalig en richt zich op twee categorieën, namelijk “eind 20ers en 30ers” en “33 tot 47 jaar” (hoger opgeleiden). Dus als mensen in zijn voor de meest bijzondere manier om leuke singles te ontmoeten tot nu toe… moeten zij er snel bij zijn, want de plaatsen zijn beperkt!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Gouden tips voor een succesvolle speeddate: wie niet waagt, wie niet wint!

Stel dat je bent zoals de meeste mensen. Je bent bloednerveus...

Zes redenen om te gaan speeddaten

Singles die dankzij een speeddate hun liefdespartner vinden; gebeurt dat echt?...

Singles rondrijden op zoek naar de ware

Deze matchmaker uit Breda komt met een nieuw initiatief: ze rijdt...

3 vragen die bepalen of iemand bij je past

Wat je hobby’s zijn, op welke partij je stemt of wat...

Datingsites en apps doen het nog steeds goed in coronatijd

Singlereizen kunnen niet doorgaan en ook door ontmoetingsavonden gaat een streep....

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

advertentie