datingapp hoger opgeleide singles
19 December 2015

Speciale datingapp voor hoger opgeleiden gelanceerd

Nederland is weer een nieuwe datingapp rijker. En wel eentje speciaal voor hoger opgeleide singles. De datingapp van datingsite e-Matching richt zich primair op singles die op zoek zijn naar een vaste relatie. Dus ben je op zoek naar een tijdelijke scharrel, een stomende onenightstands of ander vluchtig en tijdelijk contact, dan kan je beter een andere app kiezen.

Eigenhandig ranking profielen bepalen

In deze datingapp bepaal je zelf de ranking van de profielen. Voor de en zal lengte, kledingstijl of kinderwens belangrijk zijn. Voor de ander speelt bijvoorbeeld de regio of het soort opleiding een grotere rol. Jasper Jan de Konink van e-Matchting, zegt hierover “Door deze manier van matchen ontstaat er een veel gerichtere selectie dan men gewend is in apps zoals Tinder of Happn. De gebruiker hoeft nu veel minder te swipen om de juiste match te vinden.

Persoonlijke noot

In de datingprofielen is veel ruimte voor persoonlijke teksten. Daarnaast is er speciale aandacht voor culturele interesses zoals muziek, films en literatuur. Ook favoriete bezigheden zoals sport, vakantie en uitgaan komen aan bod. Hierdoor kunnen singles zichzelf goed presenteren en wordt voorkomen dat er alleen op uiterlijk wordt gematcht.

Hoge mate van privacy

De datingapp kent ook een hoge mate van privacy want er bestaat geen link met sociale netwerken. De meeste datingapps maken gebruik van profielgegevens zoals Facebook of LinkedIn. De datingapp van e-Matching heeft omwille van de privacy die koppeling bewust niet. Thomas de Konink: ‘Sociale netwerken staan bepaald niet bekend om hun zuivere privacy policy en liggen dan ook flink onder vuur bij privacy-waakhonden in diverse Europese landen. Voor ons een extra reden om de e-Matching app op geen enkele manier te koppelen aan sociale netwerken.

Gratis downloaden

De app van e-Matching is gratis te installeren vanuit Google Play en Apple App store. Door de profielen swipen en op ontvangen berichten reageren kost niets. Als men zelf als eerste initiatief wil nemen is een (premium) lidmaatschap vereist.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Genoeg van swipen en oppervlakkig daten. Liefdes app Magnolia matcht met wetenschappelijk algoritme.

Let’s be honest. Op de populaire dating apps staat één ding...

Hoe eerlijk zijn singles bij het maken van hun datingprofiel

Wie heeft er nog nooit een leugen vertelt aan zijn Crush tijdens het...

Tinder gaat singles waarschuwen of date crimineel verleden heeft

Ben je altijd een beetje huiverig als het gaat om een...

Daten in lockdowntijd: ontdek Drankjedoen.nl

Zit je  als single met je handen in haar nu je...

3 vragen die bepalen of iemand bij je past

Wat je hobby’s zijn, op welke partij je stemt of wat...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie