Paradise and back Again Anouk

Soul sister Anouk: zwoel, pittig en lekker

Nee, dit is geen reclamespotje, we krijgen er ook geen geld voor (helaas) maar het moet gezegd worden; het nieuwste album van onze eigen rock diva Anouk is meer dan mooi! Zwoel, pittig en gewoon erg lekker! 

Single mama

De single mama met vijf kids van de lage landen flikt het ‘m weer. Ze levert een werkelijk prachtig nieuw album af: Paradise And Back Again. Het album bevat stuk voor stuk unieke songs die niet je niet alleen laten glimlachen maar tevens kippenvel bezorgen. De prachtige nummers worden voor eens en altijd in je geheugen gegrift om er nooit meer uit te gaan!

Ingetogen stijl

De rock mama van weleer houdt het op haar nieuwe album iets meer ingetogen dan op de vorige. Ditmaal meer soul en blues, minder rock. Op de laatste track na (die er wat ons betreft nou net weer niet op had gehoeven) zijn het allemaal prachtige, haast intieme songs die echt onder je huid gaan zitten. Persoonlijke favorieten; Daddy, Breathe en Wish He Could See it All. Maar ook de rest is het luisteren meer dan de moeite waard.

Cadeau

Mocht je nog geen passend cadeautje weten voor je zus, broer, beste vriend(in) op 5 december of de kerst, dan is dit echt een aanrader! En anders… koop je hem natuurlijk lekker voor jezelf! Bij Bol.com is dit pareltje te bestellen. 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!