Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
vertrouwen Liefde
10 december 2018

Sophie Hilbrand maakt programma over de liefde

Na vijftig jaar huwelijk verliefd worden op iemand anders en in het diepe springen. Toch liefdevol scheiden na ontrouw in de relatie. Liefde die zelfs de heimwee naar het thuisland overwint. En de kracht van de liefde die obstakels van een samengesteld gezin weet te overkomen.

Liefde is…

In de nieuwe vijfdelige BNNVARA-serie ‘Liefde is…’ toont Sophie Hilbrand aan de hand van openhartige en intieme portretten de vele gezichten en vormen van liefdesrelaties. In iedere aflevering staat een andere fase van de liefde centraal en zo ontstaat er in de serie een tijdsbeeld van liefdesrelaties anno nu. Waar lopen we tegenaan en wat hebben we voor elkaar over? Psychiater en relatietherapeut Dirk de Wachter biedt de kijker elke aflevering korte en prikkelende bespiegelingen over liefdesrelaties en de tijd waarin we leven.

Inkijk in liefdesrelaties

Sophie Hilbrand: “Liefde is… gaat over het mooiste dat er is: de liefde! Maar het laat ook de scherpe kanten zien, de gekte, de grilligheid en het soms ongrijpbare. We hebben met Liefde is… een bijzondere inkijk gekregen in een aantal hele uiteenlopende liefdesrelaties van mensen zoals jij en ik. Ik wilde dit programma graag maken, omdat we in een tijd leven waarin we schijnbaar ongekend veel keuzes hebben, we veel ouder worden en het dus langer met elkaar te stellen hebben en ook omdat veel relaties klappen. Ik wilde onderzoeken wat we verwachten van de liefde en hoe mensen daar hun eigen invulling aan geven.”

Verliefd zijn

Liefde is… trapt in aflevering 1 af met verliefd zijn. Sophie ontmoet onder meer George en Elisabeth, beiden zeventig en nu een half jaar verliefd op elkaar. Een overweldigende sensatie die hen op late leeftijd is overvallen. In aflevering 2, over scheiden en uit elkaar gaan, kijkt Sophie onder anderen mee met Obbe en Roos, die ondanks veel pijn en verdriet liefdevol en respectvol uit elkaar willen gaan. In de derde aflevering, over lange relaties, krijgt Sophie een inkijkje in drie lange relaties. Wat is hun geheim? En hoe kan je de ander met al zijn of haar onhebbelijkheden accepteren en omarmen?

Obstakels

In aflevering vier ziet Sophie hoe verliefdheid overgaat in de beginnende relatie. Leeftijdsverschil, heimwee, een samengesteld gezin en meer obstakels die overwonnen moeten worden bij een prille relatie. En in de vijfde en laatste aflevering, over alleen zijn, laat Sophie zien dat de liefde niet altijd vanzelfsprekend is. Waar loop je tegenaan als je alleen bent, maar dat niet wilt zijn? Hoe stel je jezelf weer open als de liefde haar sporen heeft nagelaten?

Liefde is… is vanaf donderdag 20 december om 22.20 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Helft van de singles doet binnen maand grote boodschap in bijzijn van nieuwe liefde

De eerste dates met de nieuwe vlam zijn achter de rug....

Meer succes in de liefde op vakantie: 7 tips!

Als je met een singlereis meegaat, hoop je misschien wel dat...

Verwen je kersverse partner met een fijne massage

Wil jij je kersverse lief verwennen met een fijne massage? Hier...

Toe aan een nieuwe liefde: blijf nog maar even single

Ben je als single op zoek naar die echte fijne mooie...

Flirty Dancing: Wendy van Dijk swingt met singles

Wendy van Dijk heeft haar eerste programma bij SBS6 te pakken,...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie