solas voor singles

Solas: uitgaan voor singles in de achterhoek

Geen zin om in het weekend alleen te zijn of in je eentje dingen te ondernemen? Samen is natuurlijk ook veel gezelliger!

Ben je alleenstaand en tussen 35 en 65 jaar dan is Solas misschien iets voor jou. Solas is een landelijke stichting voor actieve alleenstaanden. Afdeling Oost is één van de afdelingen en betreft de regio Twente, Salland en de Achterhoek Elk weekend wordt er voor en door leden iets georganiseerd waarin je in een gezellige sfeer samen met andere leden kunt deelnemen. Dit kunnen sportieve, culturele of culinaire activiteiten zijn. Er wordt regelmatig een mooie wandel- of fietstocht georganiseerd.

Op zondag 18 mei staat het Veenmuseum Vriezenveenseveld op het programma. Er zijn oude veenhutten, een kruidenierswinkeltje, een historische boerderij en een veentreintje en het museum ligt in een uniek stuk natuur. Het museum is te bezichtigen met een origineel veentrein op smalspoor met gids/machinist. Het museum ligt aan de weg tussen Sibculo en Vriezenveen.

Wil je na het museumbezoek nog een wandeling maken? Dan is er voor de liefhebbers de mogelijkheid voor een wandeling van 6,5 km met het museum als startpunt. Dit ommetje leidt langs de Engbertsdijkvenen via het Katerjanspad, langs de ruilverkaveling en het vliegveld van Vriezenveen. Wie weet zie je nog modelvliegtuigen …..

Heb je interesse om eens kennis te maken met Solas of wil je er meer over weten? Kijk op de site. Hier vind je algemene informatie en je kunt doorklikken naar de afdeling Solas Oost om het contact formulier in te vullen voor informatie of opgave voor b.v. 18 mei. Je ontvang binnen enkele dagen bericht terug.

Je kunt twee maanden vrijblijvend deel nemen aan de activiteiten. Daarna beslis je pas of je lid wilt worden. Doen?

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.