snacken na stappen

Snack attack? Dit zegt het over jouw karakter

Wist je dat jouw eetpatronen iets zeggen over jouw persoonlijkheid en karakter? Nou, wij ook niet maar misschien dat je na het lezen van deze voorbeelden jezelf er ook helemaal in herkent! Dus lees mee over de betekenis van jouw nachtelijke snack-attacks na een avondje lekker stappen.

5 keer jouw karakter in snack attacks

 

1. De koelkast is niet veilig voor jou…

Het maakt je eigenlijk helemaal niet uit wat het voor voedsel is, maar als je de koelkast opentrekt dan moet je er gewoonweg iets uit verorberen. Je zoekt naar onmiddellijke bevrediging  dus daar gaat dat brokje kaas, laatste kontje worst of het restje eiersalade. Karakter: je bent impulsief van aard en doet het liefst meteen wat er in je opkomt. Liever gisteren dan vandaag is jou levensmotto!

2. Snacken met uitstel

Je wist dat je dat restje van die overheerlijke lasagne nog in de koelkast of vriezer had liggen. Klaar om door jou op een onbewaakt ogenblik opgegeten te worden. Daarom koos je haast onbewust voor dat licht soepje of die salade als avondeten. Op die manier was er qua calorieën nog wat ruimte over voor een late-night snackje. Karakter: je weet precies wat je wilt en wanneer je het wilt. In jouw leven laat je niets aan het toeval over. Je hebt een duidelijk doel voor ogen en dat zal je hoe dan ook bereiken!

3. Gezonde snacks is het motto

Jij verkiest hoe dan ook iets gezonds boven iets ongezonds als je lekkere trek hebt. Of je nu ’s avonds alleen op de bank tv kijkt of thuis komt van een avondje stappen, jij gaat voor de gezonde fruitsalade, het crackertje met light smeerkaas of een donkerbruine boterham met rosbief. Het kost jou weinig moeite. Karakter: je bent een echte doorzetter en je geeft niet op! Als je eenmaal hebt besloten ergens voor te gaan dan doe je dat vol overgave en niks of niemand die jou daar vanaf kan brengen.

4. Een complete maaltijd

Avondeten is voor jou een voor, hoofd en een nagerecht. Ook als je de fastfoodketen een bezoekje brengt of uit eten gaat is uitgebreid eten voor jou een must! Geen half werk dus. Karakter: je bent een levensgenieter puur sang. Houdt van lekker tafelen, gezelligheid en mensen om je heen. Eten is voor jou meer dan voedsel naar binnen werken, het is een levensstijl waar je ook echt van geniet!

5. Nuchter en dronken snacken

Sommige mensen hebben een heel ander eetpatroon als ze dronken zijn. Dan eten ze ineens allemaal dingen waar ze in nuchtere toestand niet aan moeten denken! Ben jij er zo eentje? Eet je diep in de nacht voedsel waar je normaal niet aan moet denken dan zegt het over je karakter dat je een avontuurlijk type bent. Je zoekt de grenzen op, gaat ze een enkele keer ook over maar weet vrijwel altijd waar en wanneer je moet stoppen.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!