snacken na stappen

Snack attack? Dit zegt het over jouw karakter

Wist je dat jouw eetpatronen iets zeggen over jouw persoonlijkheid en karakter? Nou, wij ook niet maar misschien dat je na het lezen van deze voorbeelden jezelf er ook helemaal in herkent! Dus lees mee over de betekenis van jouw nachtelijke snack-attacks na een avondje lekker stappen.

5 keer jouw karakter in snack attacks

 

1. De koelkast is niet veilig voor jou…

Het maakt je eigenlijk helemaal niet uit wat het voor voedsel is, maar als je de koelkast opentrekt dan moet je er gewoonweg iets uit verorberen. Je zoekt naar onmiddellijke bevrediging  dus daar gaat dat brokje kaas, laatste kontje worst of het restje eiersalade. Karakter: je bent impulsief van aard en doet het liefst meteen wat er in je opkomt. Liever gisteren dan vandaag is jou levensmotto!

2. Snacken met uitstel

Je wist dat je dat restje van die overheerlijke lasagne nog in de koelkast of vriezer had liggen. Klaar om door jou op een onbewaakt ogenblik opgegeten te worden. Daarom koos je haast onbewust voor dat licht soepje of die salade als avondeten. Op die manier was er qua calorieën nog wat ruimte over voor een late-night snackje. Karakter: je weet precies wat je wilt en wanneer je het wilt. In jouw leven laat je niets aan het toeval over. Je hebt een duidelijk doel voor ogen en dat zal je hoe dan ook bereiken!

3. Gezonde snacks is het motto

Jij verkiest hoe dan ook iets gezonds boven iets ongezonds als je lekkere trek hebt. Of je nu ’s avonds alleen op de bank tv kijkt of thuis komt van een avondje stappen, jij gaat voor de gezonde fruitsalade, het crackertje met light smeerkaas of een donkerbruine boterham met rosbief. Het kost jou weinig moeite. Karakter: je bent een echte doorzetter en je geeft niet op! Als je eenmaal hebt besloten ergens voor te gaan dan doe je dat vol overgave en niks of niemand die jou daar vanaf kan brengen.

4. Een complete maaltijd

Avondeten is voor jou een voor, hoofd en een nagerecht. Ook als je de fastfoodketen een bezoekje brengt of uit eten gaat is uitgebreid eten voor jou een must! Geen half werk dus. Karakter: je bent een levensgenieter puur sang. Houdt van lekker tafelen, gezelligheid en mensen om je heen. Eten is voor jou meer dan voedsel naar binnen werken, het is een levensstijl waar je ook echt van geniet!

5. Nuchter en dronken snacken

Sommige mensen hebben een heel ander eetpatroon als ze dronken zijn. Dan eten ze ineens allemaal dingen waar ze in nuchtere toestand niet aan moeten denken! Ben jij er zo eentje? Eet je diep in de nacht voedsel waar je normaal niet aan moet denken dan zegt het over je karakter dat je een avontuurlijk type bent. Je zoekt de grenzen op, gaat ze een enkele keer ook over maar weet vrijwel altijd waar en wanneer je moet stoppen.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.