snacken na stappen

Snack attack? Dit zegt het over jouw karakter

Wist je dat jouw eetpatronen iets zeggen over jouw persoonlijkheid en karakter? Nou, wij ook niet maar misschien dat je na het lezen van deze voorbeelden jezelf er ook helemaal in herkent! Dus lees mee over de betekenis van jouw nachtelijke snack-attacks na een avondje lekker stappen.

5 keer jouw karakter in snack attacks

 

1. De koelkast is niet veilig voor jou…

Het maakt je eigenlijk helemaal niet uit wat het voor voedsel is, maar als je de koelkast opentrekt dan moet je er gewoonweg iets uit verorberen. Je zoekt naar onmiddellijke bevrediging  dus daar gaat dat brokje kaas, laatste kontje worst of het restje eiersalade. Karakter: je bent impulsief van aard en doet het liefst meteen wat er in je opkomt. Liever gisteren dan vandaag is jou levensmotto!

2. Snacken met uitstel

Je wist dat je dat restje van die overheerlijke lasagne nog in de koelkast of vriezer had liggen. Klaar om door jou op een onbewaakt ogenblik opgegeten te worden. Daarom koos je haast onbewust voor dat licht soepje of die salade als avondeten. Op die manier was er qua calorieën nog wat ruimte over voor een late-night snackje. Karakter: je weet precies wat je wilt en wanneer je het wilt. In jouw leven laat je niets aan het toeval over. Je hebt een duidelijk doel voor ogen en dat zal je hoe dan ook bereiken!

3. Gezonde snacks is het motto

Jij verkiest hoe dan ook iets gezonds boven iets ongezonds als je lekkere trek hebt. Of je nu ’s avonds alleen op de bank tv kijkt of thuis komt van een avondje stappen, jij gaat voor de gezonde fruitsalade, het crackertje met light smeerkaas of een donkerbruine boterham met rosbief. Het kost jou weinig moeite. Karakter: je bent een echte doorzetter en je geeft niet op! Als je eenmaal hebt besloten ergens voor te gaan dan doe je dat vol overgave en niks of niemand die jou daar vanaf kan brengen.

4. Een complete maaltijd

Avondeten is voor jou een voor, hoofd en een nagerecht. Ook als je de fastfoodketen een bezoekje brengt of uit eten gaat is uitgebreid eten voor jou een must! Geen half werk dus. Karakter: je bent een levensgenieter puur sang. Houdt van lekker tafelen, gezelligheid en mensen om je heen. Eten is voor jou meer dan voedsel naar binnen werken, het is een levensstijl waar je ook echt van geniet!

5. Nuchter en dronken snacken

Sommige mensen hebben een heel ander eetpatroon als ze dronken zijn. Dan eten ze ineens allemaal dingen waar ze in nuchtere toestand niet aan moeten denken! Ben jij er zo eentje? Eet je diep in de nacht voedsel waar je normaal niet aan moet denken dan zegt het over je karakter dat je een avontuurlijk type bent. Je zoekt de grenzen op, gaat ze een enkele keer ook over maar weet vrijwel altijd waar en wanneer je moet stoppen.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.
sinterklaasavond alleenstaande ouder
By Tijmen ·
8 november 2021

Tips voor een heerlijk avondje Sinterklaas

Sint zat te denken wat hij dit jaar moest schenken... Wij helpen je op weg met de leukste cadeautips en, niet onbelangrijk, het perfecte Sinterklaasgedicht!
By Tijmen ·
29 oktober 2021

Single zijn is je kracht

hutspot
By Margret ·
28 oktober 2021

Singlesrecept: originele Leidse hutspot voor Leidse singles

Met het oog op Leidens Ontzet op 3 oktober een zeer bijpassend recept, min of meer afgestemd op singles. Origineel recept was berekend op groot gezin van 4 eeuwen terug.