Smirting: buiten roken, buiten flirten

Als we vanaf 1 juli niet meer in de kroeg mogen roken, kan ons straatbeeld flink veranderen. In landen om ons heen staan rokers massaal in de kunstmatige hitte van de terrasverwarmers. En die vinden ook in Nederland gretig aftrek. De Ierse pubs lijken rustiger dan vroeger. Maar de binnentuinen, die zijn altijd vol klanten. Guinness in de ene hand, een sigaret in de andere. Koud is het er niet, ook niet midden in de winter. Elke pub met een patio, een achtertuin of een groot balkon heeft een woud aan terrasverwarming neergezet. De buitenruimtes, met muziek, tafelkleedjes en zelfs sporadisch een schilderijtje aan de muur, zijn bijna niet te onderscheiden van de warme pub binnen. Sinds het rookverbod inging, in 2004, heeft een deel van het Ierse caféleven zich verplaatst naar buiten. Ook in Groot-Brittannië is het buitenroken een hit. Er bestaat zelfs een term voor: smirting, buiten roken en flirten.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?

By Tijmen ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten