flirten types

Smipe vertelt hoe twee karakters matchen

Liefde op het eerste gezicht, bijzonder? Cliché of niet, 49% van de vrouwen gelooft er heilig in. En de mannen?! Je zou verwachten – mannen kijken toch meer naar vrouwen dan andersom – dat zij nog hoger scoren. En ja hoor: voor maar liefst 59% is liefde op het eerste gezicht heel goed voorstelbaar. Sterker, volgens een Amerikaans onderzoek onder singles tussen 21 en 70 jaar heeft 41% van de mannen het echt beleefd. En de vrouwen? Zij lopen duidelijk minder hard van stapel: maar 29% heeft wel eens een liefde op het eerste gezicht-ervaring gehad.

Liefde is blind?

Nog zo’n cliché: liefde is blind. Veel vrouwen voelen zich aangetrokken tot foute mannen. Mannen met een rauw randje, zeg maar gerust rand. Mannen die liegen en bedriegen. Mannen door wie ze vaak niet al te prettig worden behandeld. Mannen van wie velen zouden zeggen: uit de buurt blijven, zo ver mogelijk zelfs. Maar nee, de dames in kwestie willen heel bewust zo’n man. Juist om de foute man die hij is.

Bijzondere stellen

Liefde op het eerste gezicht, liefde is blind… Wat er ook van te vinden of over te zeggen is, feit is en blijft dat er stellen uit voortkomen. Bijzondere, misschien zelfs wel rare stellen. Zeker voor buitenstaanders. Kijk maar eens in je eigen omgeving. Tien tegen één dat je wel eens een stel hebt gezien of misschien zelfs wel kent waarvan je denkt: hoe heeft hij zo’n leuke vrouw kunnen krijgen of wat moet zij met zo’n ….. van een man?!

Persoonlijkheid is succes

Waar hem dat in zit? Heel makkelijk eigenlijk: in de persoonlijkheid van ieder van de partners. Want juist in die persoonlijkheid en in het matchen met een andere persoonlijkheid schuilt het succes van een relatie.

Smipe match

Dus: noem het liefde op het eerste gezicht, of hoe stekeblind de liefde ook is, een relatie staat of valt bij een match tussen persoonlijkheden. Wist je dat je bij Smipe heel eenvoudig twee persoonlijkheidsanalyses kunt samenvoegen om te kijken hoe twee personen op elkaars gedrag reageren? Handig om voorafgaand aan een date te testen! Maar ook leuk voor kersverse relaties; bespreek jullie Smipe match-analyse eens tijdens een romantisch etentje!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam