Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
nieuwe mensen ontmoeten
14 maart 2014

Smipe helpt singles succesvoller daten

Single en nog steeds op zoek naar die ene leuke man of vrouw die wel bij je past? Je bent de enige niet. Datingsites puilen uit met singles die net als jij op zoek zijn naar een leuke partner voor een liefdevolle relatie. Een kristallen bol zou handig zijn toch?

Want ondanks het chatten, alle mails en die telefoongesprekken is het maar afwachten wat voor vlees je ditmaal weer in de kuip hebt. We hebben geen kristallen bol, maar wel een geweldig hulpmiddel ontdekt dat je dichter bij jezelf én de ander brengt: Smipe.

Kijkje achter de schermen

Een kijkje in jezelf en in de persoon met wie een eerste date hebt is natuurlijk ontzettend handig. Vergeet de uiterlijkheden, de mooie ‘praatjes’, het beruchte Facebook profiel want het is lang niet altijd ‘what you see is what you get’. Met Smipe neem je echt een kijkje in iemands persoonlijkheid. Natuurlijk, het oog wil ook wat, maar als dat wel goed zit dan draait het om iemands innerlijk, karakter en persoonlijkheidskenmerken. Met Smipe ontdek je niet alleen meer over jezelf maar ook over de ander.

Wie ben ik, wie ben jij?

Het leuke aan Smipe is dat je met eenvoudige basisgegevens zoals naam en geboortedatum een verkort én uitgebreid persoonlijkheidsprofiel krijgt. Geen lange vragenlijsten zoals op sommige datingsites, maar snel en simpel een heldere analyse. In dat profiel ontdek je alles over jouw levensdoelen, zelfbeeld, hoe je overkomt op anderen en waar jouw kansen liggen. Heb je de naam en geboortedatum van je date? Dan vraag je eenvoudig zijn of haar Smipe profiel op. Dat geeft pas écht interessante gespreksstof aan tafel!

Verrassend

Met de informatie uit jullie profielen krijg je al een goede eerste indruk qua match. Extra leuk is het dat je jouw date kunt verrassen met prikkelende vragen, beter kunt luisteren naar wat hij of zij je te vertellen heeft en kunt toesten of dit aansluit bij wat je hebt ontdekt. En natuurlijk, als de date geslaagd is mag je best opbiechten dat je Smipe hebt gebruikt –;

Laagdrempelig
Omdat Smipe als doel heeft mensen te verbinden, beter te laten samenleven, jezelf en anderen beter te begrijpen en hier met elkaar over te kunnen praten, zijn de kosten lekker laag. Eén complete Smipe analyse kost slechts 4 euro.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Clichés om te mijden in profiel op datingsite

Je wilt als single gebruik gaan maken van datingsites, maar bent...

Het is maar hoe je in het leven staat

Het nog niet hebben van een partner, heeft niets met pech...

Singles minder tevreden dan samenwonenden

Met Nederland gaat het goed. De kwaliteit van leven is niet...

Compleet zonder man

Wanneer je net afgestudeerd bent, is het niet apart dat je...

Goed stilstaan bij jezelf

Trouwen met jezelf. Eeuwige trouw beloven aan jezelf. Dan kies je...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...

advertentie