nieuwe mensen ontmoeten

Smipe helpt singles succesvoller daten

Single en nog steeds op zoek naar die ene leuke man of vrouw die wel bij je past? Je bent de enige niet. Datingsites puilen uit met singles die net als jij op zoek zijn naar een leuke partner voor een liefdevolle relatie. Een kristallen bol zou handig zijn toch?

Want ondanks het chatten, alle mails en die telefoongesprekken is het maar afwachten wat voor vlees je ditmaal weer in de kuip hebt. We hebben geen kristallen bol, maar wel een geweldig hulpmiddel ontdekt dat je dichter bij jezelf én de ander brengt: Smipe.

Kijkje achter de schermen

Een kijkje in jezelf en in de persoon met wie een eerste date hebt is natuurlijk ontzettend handig. Vergeet de uiterlijkheden, de mooie ‘praatjes’, het beruchte Facebook profiel want het is lang niet altijd ‘what you see is what you get’. Met Smipe neem je echt een kijkje in iemands persoonlijkheid. Natuurlijk, het oog wil ook wat, maar als dat wel goed zit dan draait het om iemands innerlijk, karakter en persoonlijkheidskenmerken. Met Smipe ontdek je niet alleen meer over jezelf maar ook over de ander.

Wie ben ik, wie ben jij?

Het leuke aan Smipe is dat je met eenvoudige basisgegevens zoals naam en geboortedatum een verkort én uitgebreid persoonlijkheidsprofiel krijgt. Geen lange vragenlijsten zoals op sommige datingsites, maar snel en simpel een heldere analyse. In dat profiel ontdek je alles over jouw levensdoelen, zelfbeeld, hoe je overkomt op anderen en waar jouw kansen liggen. Heb je de naam en geboortedatum van je date? Dan vraag je eenvoudig zijn of haar Smipe profiel op. Dat geeft pas écht interessante gespreksstof aan tafel!

Verrassend

Met de informatie uit jullie profielen krijg je al een goede eerste indruk qua match. Extra leuk is het dat je jouw date kunt verrassen met prikkelende vragen, beter kunt luisteren naar wat hij of zij je te vertellen heeft en kunt toesten of dit aansluit bij wat je hebt ontdekt. En natuurlijk, als de date geslaagd is mag je best opbiechten dat je Smipe hebt gebruikt –;

Laagdrempelig
Omdat Smipe als doel heeft mensen te verbinden, beter te laten samenleven, jezelf en anderen beter te begrijpen en hier met elkaar over te kunnen praten, zijn de kosten lekker laag. Eén complete Smipe analyse kost slechts 4 euro.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam