Hield je je groot maar zie je als single toch echt als een berg op tegen die feestdagen? Dan hebben we een paar hele fijne lastminute kerstbreaks voor je op een rij gezet. Wedden dat je er warm voor loopt en je smelt bij de gedachte aan….

Kerstweekend met singles op de Veluwe

Ok, je durft het nog niet aan om met een groep vreemde singles ver weg te gaan of je hebt totaal niks met wintersportvakanties, dat kan natuurlijk. Gelukkig is er een heel gezellig alternatief voor je met de feestdagen. Kerst met groep singles in knus en stijlvol hotel “het Versailles van de Veluwe”? Samen relaxen, wandelen, borrelen, workshop, Kerstdiner en spetterend swingfeest? Kijk snel verder! 

Korte kerstbreak Antwerpen

Geen zin in dat circus rond de feestdagen? Ga lekker met een groep gezellige singles mee op de Single Reis Antwerpen Short Break. We drinken een Belgische pint op de eeuwenoude, gezellige pleinen welke zijn omgetoverd tot feestelijke winterterrassen, bezoeken de kerstmarkt en verblijven in het 4 sterren Ramada hotel in het centrum. We weten zeker dat ook jij gaat genieten bij onze zuiderburen! 

Genieten in de Ardennen

Al sinds jaar en dag ronduit favoriet bij heel wat singles, de weekenden van VillaVibes in de Ardennen. Lekker buitenland, maar toch dichtbij. Deze WeekendVibes Kersteditie is voor de leeftijdsgroep 35-49 jaar. WeekendVibes is een singleweekend, waarbij 50 mannelijke en vrouwelijke singles elkaar in het kasteel van Blier (Ardennen) leren kennen. Wat er ook gebeurt, alles gaat op een ongeforceerde wijze. In een bosrijke, heuvelachtige omgeving kan iedereen een weekend land doen waar-ie zin in heeft. Overdag bepaal je zelf of je actief wilt zijn (wandelen, mountainbiken, abseilen, kanoën, paardrijden) of passief (thermen, een goed boek of een spelletje). ’s Avonds wordt er met de hele groep gegeten en komen de flessen wijn op tafel. 

Let is snow…

Ben je eerste kerstdag onder de pannen maar tweede kerstdag nog niet en heb je de luxe om een weekje vrij te nemen? Dan is dit een overheerlijke winterse tip. Zell am Ziller in Oostenrijk is nieuw toegevoegd aan ons reisaanbod. Dit gezellige wintersportdorp ligt middenin het Zillertal. Het gezellige Gasthof Untermetzger heeft bruisende après-ski om de hoek en de lift op binnen handbereik. Met een leuke groep singles en alleengaanden vieren wij dit jaar Oud & Nieuw in het Zillertal en maken we er een onvergetelijke wintersportvakantie van.

Smikkelen tijdens een walking diner

Dit jaar 2de Kerstdag eens anders vieren? Niet met familie of vrienden maar met een leuke groep gelijkgestemden? Samen genieten van het heerlijke Kerstdiner, samen feesten, gezellige muziek en eventueel lekker dansen tussen de gangen door!  **Singlebells**  in samenwerking met *Café de Swan* Middenweg in Heerhugowaard en catering Minca’s Kookkunst op maat en DJ Soul Rebel!!

Meer winterse reizen voor singles met de feestdagen ontdek je hier, of check de agenda!