Smartphone vergroot kans op vinden van relatie

Sneller geïnformeerd, sneller contact
Thomas de Konink, mede-oprichter e-Matching: ‘Omdat e-Matching nu een speciale versie van de site heeft voor de smartphone, kunnen leden sneller en makkelijker reageren op nieuwe profielen en berichten. Je hoeft dus niet meer te wachten tot je ‘s avonds thuis achter de pc zit. Daarmee hebben de mensen met een smartphone momenteel een voorsprong op diegenen die dat nog niet hebben.’

De verwachting is dat de smartphone de gewone mobiele telefoon helemaal zal verdringen, waarmee dus uiteindelijk dit voordeel voor de meeste mensen binnen handbereik komt.

Andere gebruiksmomenten
De gebruikspieken van de mobiele site liggen in de ochtend- en avondspits. Op de momenten dus dat mensen onderweg zijn naar of van hun werk en dus even extra tijd kunnen steken in het online daten. Dat bleek tijdens de eerste weken waarin de site als beta-versie al beschikbaar was.

Alle functionaliteiten van de gewone site zitten ook in de mobiele site. De mobiele site is voor leden en proefleden zonder extra kosten te gebruiken. De mobiele site is geschikt voor alle soorten smartphones (android, iPhone, blackberry, windows mobile).

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?