smartphone killer seksleven
14 November 2015

Smartphone killer voor seksleven

Als single hebt je er tijdens een onenightstand hopelijk geen last van, maar wanneer je eenmaal in een relatie zit gaat je seksleven er waarschijnlijk zienderogen op achteruit. Een op de drie Nederlanders zegt namelijk dat hun seksleven is verslechterd door de komst van smartphones en tablets.

Seksleven

Dat blijkt uit een peiling van Maurice de Hond onder drieduizend Nederlanders, schrijft de Telegraaf donderdag. Onder de Nederlanders in de leeftijd van 25 tot 34 jaar vindt de helft dat hun seksleven achteruit is gegaan.

Telefoon mee naar bed

60 procent van de Nederlanders neemt de telefoon soms mee naar bed. De helft daarvan neemt de smartphone zelfs dagelijks mee naar bed.

Televisie

Volgens seksuologe Bianca van Moorst was dezelfde daling te zien na de komst van televisies. “En nu de telefoons: cliënten met dit soort klachten zeggen dat ze het idee hebben dat de apparatuur hun leven beheerst. Maar volwassenen zijn natuurlijk de baas over hun eigen spullen, niet andersom”, aldus Van Moorst tegen de krant. Van der Moorst raadt stellen aan om soms een avond smartphones en tablets geheel naast zich neer te leggen.

Smartphone seksleven stimulans

Het kan ook anders natuurlijk. Sociale media kanalen als Facebook en Twitter trekken een behoorlijke wissel op ons seksleven. Zelfs in bed liggen koppels rustig uren naast elkaar en spelen met hun mobiele telefoon in plaats van met elkaar. Dat kan anders bedacht Durex en ze kwamen met een interessante oplossing.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

6 manieren om je seksleven te stimuleren

Jouw seksleven een boost geven? Zo doe je dat Wil je...

Kwart van de vrouwen geniet zelden van seks

Bijna een kwart (23%) van de vrouwen geniet zelden van seks...

Hoe liefde en seks veranderen door technologie

Ook seks en intimiteit zullen diep worden beïnvloed door technologie.

Heb je een date? Gebruik dan je smartphone niet!

Over één ding is iedereen het eens: tijdens een gesprek wordt...

5 mythes over seks bij 50-plussers

Is het echt zo dat je dan geen zin meer hebt...

singlessite gidsen

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

advertentie