seks in de tent

Slechts 67% van de festivalgangers doet aan safe seks

Het begin van de festivalzomer is van start gegaan. Maar op de festivalterreinen doen we veel meer dan alleen maar muziek luisteren en ons amuseren met vrienden. Het festival Hype-O-Dream bevroeg 252 festivalgangers naar hun ervaringen en kwam met enkele verrassende resultaten naar buiten.

Seks onder festivalgangers

Je hebt niet geleefd als je niet eens een keertje voet hebt gezet op een festival. De organisators van het Waregemse Hype-O-Dream wilde wel eens weten hoe goed of slecht die ervaring was en namen een enquête af bij 252 festivalgangers. Een hot topic was het seksleven van de feestvierders.

Van zoenen tot seks

Bijna 50% van de muziekliefhebbers gaf toe eens een kus te hebben gedeeld met een onbekende. Het bleef ook niet bij kussen. 33% had al eens seks op een festival. Van de ondervraagden gaf 29% toe dat ze tussen de lakens kropen met iemand die ze daarvoor nog niet kende. Het meest opmerkelijke resultaat was dat slechts 67% van de Belgen aan veilig vrijen doet op festivals.

Fashion

Nog zo’n cliché dat onvermijdelijk is op een festival: dingen kwijtraken. Van zonnebrillen tot tenten. Allemaal vrij banaal. Minder banaal. 5 % gaf toe zijn maagdelijkheid kwijt te spelen op een festival. Oeps. De helft van de ondervraagden kreeg dan weer eens een black-out tijdens het feesten. Tot slot: we bekommeren ons tijdens die paar dagen niet echt om persoonlijke hygiëne want een vijfde van de mensen vergat al eens een douche te nemen. De volgende keer toch maar twee keer nadenken voor je met een wildvreemde de koffer, eh… tent in duikt.

Bron: Flair.be

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.