seks voorlichting moeder

Slechts 4 procent vrouwen kreeg seksuele voorlichting van moeder

Weet jij nog van wie je seksuele voorlichting hebt gehad? De kans dat je het verhaal van de ‘bloemetjes en de bijtjes’ van je moeder hebt gehoord is klein want het aantal vrouwen dat seksuele voorlichting heeft gekregen van hun moeder ligt laag: slechts 4 procent. “En dat is zorgwekkend”, stellen onderzoekers.

Dit blijkt uit de Grote Seks Enquête, gehouden door New Business Research. Dit onafhankelijke onderzoeksbureau heeft 1148 vrouwen ondervraagd.

Meer seksuele voorlichting gewild

Volgens de onderzoekers is 4 procent erg laag. Uit onderzoek blijkt dat bijna 40 procent meer voorlichting had gewild van hun moeder. De reden dat vrouwen geen voorlichting hebben gekregen verschilt. Zo noemt een 45-jarige ondervraagde als reden: ‘Ik heb geen voorlichting gehad, maar we woonden op een boerderij en daar had ik al vaak gezien hoe de ‘bevruchting’ plaatsvond bij schapen of koeien. ’

Masturberen

De onderzoekers concluderen ook dat 82 procent van de vrouwen een orgasme krijgt tijdens masturbatie. 44 procent van de vrouwen krijgt een orgasme als men vrijt met een partner. 3 procent van de ondervraagden vindt masturberen taboe. Of smerig.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.