goede kusser

Slechte adem: zo maskeer je hem!

Niks is erger dan in een gesprek het gevoel hebben dat je een slechte adem hebt. Zeker met een romantisch afspraakje in het verschiet! Ongemakkelijk voor jou, maar ook voor degene met wie je in gesprek bent. Je kunt in zo’n geval natuurlijk grijpen naar kauwgom of pepermunt, maar deze voedingsmiddelen kunnen je op natuurlijke wijze helpen.

1. Peterselie

Na een knoflookrijk maal is het slim om even een tijdje op deze garnering te kauwen om je smaakpalet te neutraliseren. Oliën in kruiden als peterselie, basilicum en rozemarijn zorgen ervoor dat je adem weer fris ruikt.

2. Kaneel

Door even op een kaneelstokje te kauwen, raak je vieze bacteriën kwijt en maskeer je de geur.

3. Bessen

Ze zorgen er dankzij de antioxidanten niet alleen voor dat je mooier oud wordt, maar ook dat je qua adem fris en fruitig voor de dag komt.

4. Citroen

Kauw op een stukje citroen of knijp het uit in je drankje om vieze luchtjes te neutraliseren. Ook als je vingers stinken, helpt het om ze hiermee schoon te maken.

5. Munt

Kauwen op een paar blaadjes munt helpt misschien nog wel beter dan een pepermuntje.

6. Appels

Een appeltje na de dorst zorgt ervoor dat je speekselproductie omhoog gaat waardoor vieze luchtjes en bacteriën sneller uit je mond spoelen.

7. Yoghurt

Het is aangetoond dat door regelmatig yoghurt te eten de stof waterstofsulfide in je adem daalt, dit mengsel draagt bij aan je slechte adem. Let wel; het gaat hier over natuurlijke, ongezoete yoghurt.

Bron: Delish

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!