Slechte adem bederft one-night-stand

27-05-2008 – Slechte adem bederft one-night-stand

Prijkte drie jaar geleden een penetrante zweetlucht nog bovenaan de lijst van belangrijkste seksafknappers, vandaag de dag is deze lustkiller verslagen door een stinkende adem.

Ook trotse bezitters van een fors aantal tatoeages, piercings of overvloedige lichaamsbeharing kunnen wel inpakken volgens recente cijfers van Online Magazine Singlessite.nl. Het internetmagazine ondervroeg 851 singles ondermeer naar de grootste afknappers tijdens een one-night-stand.

Grootste afknappers
Succesvol op zoek naar een liefje voor één nacht? Dan is tanden poetsen, mondwater gebruiken of kauwgom kauwen ten zeerste aan te bevelen. Een slechte adem blijkt voor 18 procent van de deelnemers namelijk de grootste seksafknapper te zijn. De kans op een spannend nachtje tussen de lakens wordt met een onaangename mondgeur vrijwel tot nul gereduceerd. Gezweet worden mag er best wel, maar dan pas tijdens de daad zelf graag. Zodra men oud zweet bespeurt laat 14 procent van de singles een spontane seksuele encounter graag aan zich voorbij gaan.

Overige lustkillers
Behalve een slechte adem en oud zweet, blijkt de lijst met afknappers nog meer lustkillers te bevatten. Het enkel aan het eigen gerief denken, vergelijkingen trekken met vorige bedpartners en passief gedrag vertonen worden veelvuldig genoemd als regelrechte dompers die de zin in seks als sneeuw voor de zon doen verdwijnen. Ook het ongevraagd ontvangen van instructies door de kersverse bedpartner wordt beschouwd als ‘not done’. Als we vragen naar uiterlijke afknappers dan worden te veel tatoeages, piercings en onvoldoende geschoren geslachtsdelen vaak als afknapper gekenmerkt.

Seks and the City
De favoriete plek om een liefje voor een nacht op te pikken blijkt nog altijd het uitgaansleven te zijn. Maar liefst 36 procent zegt op jacht te gaan tijdens het stappen. Een overige 16 procent struint liever het internet af om een intieme date te scoren. Slechts een klein percentage (5%) ontmoet de een-nachts-vlieg via vrienden. Seks and the City taferelen zoals het bespreken van sekservaringen met vrienden komt tegenwoordig minder vaak voor. Werden de intieme nieuwtjes drie jaar geleden nog door 41 procent openhartig gedeeld, nu wordt dit nog door zo’n 30 procent gedaan.

Minder safe
Opvallend is dat ondanks de inzet van diverse overheidscampagnes om safeseks te stimuleren, het aantal singles dat dit ook daadwerkelijk toepast juist is verminderd. Drie jaar geleden liet 38 procent van de singles weten altijd een condoom te gebruiken tijdens een one-night-stand. De huidige cijfers laten zien dat dit percentage is gedaald naar 36 procent.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?