slapen in den vreemden

Slapen in den vreemden

Of je nu thuis je bed in stapt of wanneer je op reis bent, dat is letterlijk en figuurlijk een wereld van verschil. Het maakt natuurlijk ook nog uit of je in een super de luxe hotel verblijft of op een luidruchtige camping. Waar je bed ook staat en waar je je oor het kussen raakt, je zult het er mee moeten doen.

Inspecteer vooraf je omgeving

Wanneer je op vakantie gaat heb je natuurlijk wel grotendeels in de hand waar je bedje komt te staan de komende nacht. In een veilige omgeving of eentje waar je in de avond beter maar niet meer naar buiten moet gaan. Dit kun je natuurlijk inzichtelijk krijgen dppr op streetview te kijken hoe de omgeving van jouw hotel eruit ziet. Om niet voor onverwachte zaken te komen, is het handig altijd de volgende 3 attritbuten bij je te hebben. Een set oordopjes, een verdonkerend maar niet al te strak zittend oogmasker en een grote fles drinkwater.

Wasverzachter frisse slaaplaken

Ben je een kampeerder dan heb je natuurlijk je eigen slaapzak bij je. Dik of dun al naar gelang jij een warm of koudbloedig persoon bent. Kom je in een hotel uit, dan is het vaak handig een luchtig slaaplaken bij je te hebben. Voor als het te warm is, maar ook wanneer je denkt dat je bedden goed al een keer eerder door iemand beslapen is. Je zult daar niet meteen iets van krijgen, maar alleen al het idee, zou je uit je slaap kunnen houden. Wanneer je er ook voor zorgt dat je slaapzak lekker fris van de wasverzachter je tas of koffer ingaat, dan zullen ook minder lekker geurtjes in de hotelkamer het niet kunnen winnen van Robijntje of Silan.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker
By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker?

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!