skiën

Skiën voor een bodemprijs

Goedkoop skiën kan het best voordat het seizoen echt begint. Je kunt dan skiën voor de bodemprijs en dat is toch wat iedereen wil. Wanneer je in de gelegenheid bent nog voor de kerstvakantie naar de Alpen te gaan, dan ben je spekkoper.

Goedkope openingsweken voor skiërs

Er is een toenemend aantal skigebieden dat goedkope openingsweken aanbiedt. Ook worden speciale “before” winterarrangementen aangeboden met kortingen van snel meer dan 25%. Leuk en aardig zul je denken, maar ik wil natuurlijk wel sneeuw. Dat kan. Hier volgt een opsomming van mooie gletsjergebieden met daltarieven voor de komende weken.

1. Zermatt

Zwitserland biedt in zijn beroemdste skigebied een zgn. Kick-Off Pauschale aan. Voor 4 overnachtingen in driesterren hotel Matterhornblick betaal je 501 euro per persoon, inclusief ontbijt en skipas. Vergelijk je dit met prijzen in februari, dan ben je alleen al voor een hotelovernachting zoveel kwijt en kost je skipas maar liefst 268 euro. Bij sneeuwval heb je 360 km piste en anders heb je de gletsjer ter beschikking.

2. Pitztal

Het authentieke Pitztal heeft aan het einde een hoteldorp Mandarfen. Door de rotsen gaat een metro-achtig treintje naar een hoogte van 2800 meter. Wanneer je uitstapt kijk je zo de wijde bergwereld in van Tirols hoogste gletsjer. Er is hier veel uitdagend terrein te vinden. Hier zijn een Winterstart of Adventpaket te boeken.

3.Val Thorens

In het voorseizoen zijn het niet alleen de lage prijzen waarmee mensen naar het berggebied getrokken worden. Ook bijzondere activiteiten worden ingezet. Het uitgestrekte Val Thorens is maar liefst omgeven door 6 gletsjers. In het voorseizoen bruist het van de evenementen. Eén daarvan is La Grande Première, waar de mogelijkhied wordt geboden gratis nieuwe ski’s en snowboards te proberen. Van 16 tot en met 22 december is Ski and Boarderweek een aanrader.

4. Stubai

In de Alpen is de Stubaier Gletsjer met zijn 12 vierkante kilometer sneeuw en ijs een van de grootste en meest gevarieerde gletsjer gebieden. Vorig jaar is hier een nieuwe kabelbaan aangelegd naar Eisgrat, dat op 2900 meter ligt. Hierboven ligt een modern restaurant vanwaar je een droom uitzicht hebt.

Wil je als single graag mee op een single skireis? Kijk dan eens bij Single.Ski.Snow.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker
By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker?

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!