pakjesavond sinterklaas

Sinterklaasavond: zo maak je er een feestje van

Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje.. Zit jij ook zo te denken wat de Sint dit jaar weer moet schenken? Nou dan helpen wij je op weg met de leukste cadeautips en, niet onbelangrijk, het perfecte sinterklaasgedicht!

  1. Het gedicht

Dit kost menigeen bloed, zeet en tranen. Niet iedereen heeft inspiratie en is in staat om alle taaltoeren uit de kast te trekken voor een hilarisch, gevoelig of kunstig gedicht. Daarom is er hulp bij sinterklaasgedichten. In twee minuten klaar!

  1. Het cadeau

Klein of groot, veel of weinig, sinterklaasavond is niks zonder een leuk cadeau. Geen idee waarmee je dit jaar op de proppen moet komen? Dan hebben een leuke Sinterklaas webwinkel voor je! Hier vind je vast het ideale presentje. Voor jongensmeisjesouders en zelfs voor opa en oma.

  1. De zak

Wil je de lieve goede Sint een handje helpen? Dan hebben ze hier alles waar je naar op zoek bent. Als hulpsinterklaas wil je natuurlijk wel een beetje goed voor de dag komen. Natuurlijk mag een zak vol cadeautjes niet ontbreken!

  1. Het sinterklaasspel

Als je de surprises en andere narigheid die het sinterklaasfeest gewoonlijk met zich meebrengt helemaal beu bent, overweeg dan eens het sinterklaasspel te gaan spelen. Het Sinterklaasspel is een gezelschapsspel met cadeautjes. Je kunt het zo duur of goedkoop maken als je budget toelaat. Dikke pret gegarandeerd!

  1. Tweedehands

Niet zoveel geld maar toch een leuk cadeau kopen? Speur dan de tweedehandssites af zoals Marktplaats voor het ideale cadeautje. Ook Bol.com heeft tweedehands spullen te koop zodat je met een minimaal budget een maximaal effect bereikt op sinterklaasavond!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!