Singlessite.nl nu ook op Facebook!

Voor singles is er nog een extra mogelijkheid bijgekomen om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes over dating, relaties, reizen, uitgaan en lifestyle. Online Magazine Singlessite.nl is behalve op Twitter voortaan ook te volgen op Facebook.

 

Singles op Facebook
Vorig jaar waren er bijna 44.000.000 Facebookgebruikers die hun burgerlijke staat veranderden naar single. Dat blijkt uit cijfers van Democracy UK. Reden te meer voor online magazine Singlessite.nl om zich naast Twitter ook te profileren op Facebook. De Facebookpagina van Singlessite.nl voorziet singles niet alleen in actueel nieuws, tips over dating, relaties en uitgaan maar ook in mooie acties en nieuwe onderzoeken.
 
Denk mee, doe mee
Het doel van Singlessite.nl op Facebook is niet alleen om singles in Nederland nog breder te informeren maar vooral ze mee te laten doen, denken en praten over tal van onderwerpen. Heb jij de ultieme tip voor een eerste date, de perfecte vakantiebestemming voor singles gevonden of de hipste uitgaansgelegenheid gespot, dan lezen we het graag op onze Facebook pagina!

Volg & win een dinercheque van 100 euro!
Ben jij een van onze kersverse volgers op Facebook? Dan maak je kans op een dinercheque t.w.v. maar liefst 100 euro. Met keus uit 1800 restaurants zit er vast eentje tussen waar jij met je date, vriend of vriendin kan gaan genieten een heerlijk diner. Deze actie loopt tot en met 15 juni 2011, daarna wordt er onder alle volgers een willekeurige winnaar gekozen!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?