Singlessite.nl lanceert vernieuwde website

Online magazine Singlessite.nl, dé informatiebron voor single Nederland, lanceert een compleet vernieuwde website. De nieuwe Singlessite.nl bevat naast het vertrouwde informatieve karakter ook een aantal nieuwe elementen. Zo wordt er gestart met het Singlessite Blog voor meer bezoekersinteractiviteit en nemen de alom bekende onderzoeken een nog prominentere positie in binnen de website.

 

Fraai gemak

Bij het ontwikkelen van de nieuwe Singlessite.nl heeft men zich niet alleen gebogen over een fraai en fris jasje. Ook over de structuur en presentatie van alle informatie is uitgebreid nagedacht. Op de agenda, waarin vrijwel alle grote en kleine aanbieders van singlereizen, singlefeesten en activiteiten in Nederland staan vermeld, zijn de veranderingen het sterkst waarneembaar. Er kan nu meer informatie door de aanbieders worden gepresenteerd zonder dat dit ten koste gaat van de gebruikersvriendelijkheid.

 

Informatieplatform

“Als zeer snel groeiend informatieplatform voor singles liepen we bij de oude website voortdurend tegen het probleem aan hoe we hoeveelheid aan informatie zo goed en duidelijk mogelijk konden blijven presenteren. Na ruim vier jaar bleek de site niet meer toereikend en werd het de hoogste tijd voor een rigoureuze verandering. Maar niet alleen de bezoeker zal genieten van de verbeterde Singlessite.nl. Ook bieden we adverteerders interessante mogelijkheden die voorheen niet beschikbaar waren. Belangrijkste is dat deze opties zijn gecreëerd zonder dat dit afbreuk doet aan het informatieve karakter van de site,” aldus Monique Johann, van Singlessite.nl.

 

Over Singlessite.nl

Online magazine Singlessite.nl is een van de grootste en bekendste informatieve websites voor singles in Nederland en België. Sinds de lancering eind 2004 is Singlessite.nl uitgegroeid tot een populair en drukbezocht magazine voor actieve, zelfbewuste singles. Maandelijks ontvangt Singlessite.nl ruim 35.000 unieke bezoekers en is ze met spraakmakende onderzoeken zeer geregeld terug te vinden in de landelijke media.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?

By Tijmen ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten