sangria maken

Singlesrecept: zalige sangria in een handomdraai

Omdat ik dit weekend in het prachtige Barcelona verblijf, waar ik ongetwijfeld ga genieten van heerlijke tapas en dito sangria, wil ik jullie graag een beetje mee laten proeven. Op afstand weliswaar, maar dat mag de pret niet drukken toch? Met een beetje geluk is het vandaag nog prima weer (zo niet dan ook lekker) en geniet je net als ik van dit frisse, fruitige, zomerse drankje!

Wat heb je nodig:

1/2 citroen
1 sinaasappel
1/2 doosje zomerfruit (diepvries mag ook)
1/2 liter Spaanse rode wijn
100 ml Grand Marnier (sinaasappellikeur)
1/2 liter spa groen of 7up

Hoe maak je ‘m klaar?

Gebruik een grote kan (meer dan 1 liter), snij de geboende citroen en sinasappel in dunne plakjes en doe ze in de kan. Doe het zomerfruit erbij. Schenk de likeur, rode wijn en frisdrank erbij, roer met een houten pollepel en zet weg in de koelkast. Een uurtje later inschenken in hoge glazen, rietje erin en genieten maar!

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.
sinterklaasavond alleenstaande ouder
By Tijmen ·
8 november 2021

Tips voor een heerlijk avondje Sinterklaas

Sint zat te denken wat hij dit jaar moest schenken... Wij helpen je op weg met de leukste cadeautips en, niet onbelangrijk, het perfecte Sinterklaasgedicht!
By Tijmen ·
29 oktober 2021

Single zijn is je kracht

hutspot
By Margret ·
28 oktober 2021

Singlesrecept: originele Leidse hutspot voor Leidse singles

Met het oog op Leidens Ontzet op 3 oktober een zeer bijpassend recept, min of meer afgestemd op singles. Origineel recept was berekend op groot gezin van 4 eeuwen terug.
snacken na stappen
By Moniek ·
27 oktober 2021

Snack attack? Dit zegt het over jouw karakter

Wist je dat jouw eetpatronen iets zeggen over jouw persoonlijkheid en karakter? Nou, wij ook niet maar misschien dat je na het lezen van deze voorbeelden jezelf er ook helemaal in herkent!
By Moniek ·
26 oktober 2021

Geweldige vintage woonschatten vind je hier

Dol op tweedehands, vintage en design speuren op rommelmarkten? wist je dat je ook in de winter prima op zoek kan naar nieuwe woonschatten voor een prikkie?