sangria maken

Singlesrecept: zalige sangria in een handomdraai

Omdat ik dit weekend in het prachtige Barcelona verblijf, waar ik ongetwijfeld ga genieten van heerlijke tapas en dito sangria, wil ik jullie graag een beetje mee laten proeven. Op afstand weliswaar, maar dat mag de pret niet drukken toch? Met een beetje geluk is het vandaag nog prima weer (zo niet dan ook lekker) en geniet je net als ik van dit frisse, fruitige, zomerse drankje!

Wat heb je nodig:

1/2 citroen
1 sinaasappel
1/2 doosje zomerfruit (diepvries mag ook)
1/2 liter Spaanse rode wijn
100 ml Grand Marnier (sinaasappellikeur)
1/2 liter spa groen of 7up

Hoe maak je ‘m klaar?

Gebruik een grote kan (meer dan 1 liter), snij de geboende citroen en sinasappel in dunne plakjes en doe ze in de kan. Doe het zomerfruit erbij. Schenk de likeur, rode wijn en frisdrank erbij, roer met een houten pollepel en zet weg in de koelkast. Een uurtje later inschenken in hoge glazen, rietje erin en genieten maar!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.