sangria maken

Singlesrecept: zalige sangria in een handomdraai

Omdat ik dit weekend in het prachtige Barcelona verblijf, waar ik ongetwijfeld ga genieten van heerlijke tapas en dito sangria, wil ik jullie graag een beetje mee laten proeven. Op afstand weliswaar, maar dat mag de pret niet drukken toch? Met een beetje geluk is het vandaag nog prima weer (zo niet dan ook lekker) en geniet je net als ik van dit frisse, fruitige, zomerse drankje!

Wat heb je nodig:

1/2 citroen
1 sinaasappel
1/2 doosje zomerfruit (diepvries mag ook)
1/2 liter Spaanse rode wijn
100 ml Grand Marnier (sinaasappellikeur)
1/2 liter spa groen of 7up

Hoe maak je ‘m klaar?

Gebruik een grote kan (meer dan 1 liter), snij de geboende citroen en sinasappel in dunne plakjes en doe ze in de kan. Doe het zomerfruit erbij. Schenk de likeur, rode wijn en frisdrank erbij, roer met een houten pollepel en zet weg in de koelkast. Een uurtje later inschenken in hoge glazen, rietje erin en genieten maar!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!