oudere single of single ouder

Singlescafé voor iets oudere singles in Hengelo

Zaterdagavond 3 maart houdt relatiebureau Dating Oost voor singles die al ietsje ouder zijn een gezellige uitgaansavond bij muziekcafé De Cactus aan de Pastoriestraat. Hebben singles zo na de feestdagen, en nu het voorjaar er weer aankomt, extra zin om er weer op uit te gaan?

Nieuwe relatie

Of denken zij misschien weer aan een relatie. Is dit zo vroegen wij matchmaker Getty Schepers van Dating Oost. “Ik weet dat singles zich tijdens de feestdagen extra eenzaam kunnen voelen. Gelukkig wordt men dan ook veel uitgenodigd door vrienden en familie, maar ik weet dat er echt mensen alleen hebben gezeten met kerst. Dat kán toch niet; dat is toch ongelooflijk triest.

Winterdip

En ja, zo tegen de tijd van het voorjaar worden singles, wij natuurlijk ook, een beetje opgeschrikt vanuit de winterdip en heeft men er weer zin in; zo ook de alleenstaanden. Wij zijn met onze singlescafe’s al ruim 13 jaar succesvol. Men weet dat wij direct bij de entree staan om onze gasten op te vangen; dan is de drempel al ietsje lager. Dit voelt vertrouwd en stelt gerust. Want dat het een stap is om te nemen om in je eentje naar een singleparty te gaan, dat snapt iedereen.”

Wat is een singlescafé?

“Gezelligheid, kopje koffie, lachen, kletsen, hapje, drankje, borrelen en 3 maart ook dansen bij De Cactus, maar dan alléén voor singles”, legt Getty Schepers uit. “Op het eind van de avond mogen de gasten van De Cactus ook naar binnen”, lacht ze, “de avond is echt besloten. Doelgroep is alleenstaanden van ±40 tot 67 jaar. Het is géén datingavond! Voor wie wil daten verwijzen we naar onze datingsite of relatiebemiddelingsbureau.”

Eigenaar Erwin Kwakman van De Cactus vindt dit initiatief van een singlescafe heel bijzonder en ziet hier ook een verbindende factor met zijn collectie van ruim 1000 singles die achter de draaitafel liggen. “De gasten mogen ook hun eigen singletjes meenemen en deze worden dan gedraaid. En vanzelfsprekend verzoekplaatsjes aanvragen. Het wordt een gezellige avond, dat beloof ik ze.”

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.