Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
oudere single of single ouder
3 maart 2018

Singlescafé voor iets oudere singles in Hengelo

Zaterdagavond 3 maart houdt relatiebureau Dating Oost voor singles die al ietsje ouder zijn een gezellige uitgaansavond bij muziekcafé De Cactus aan de Pastoriestraat. Hebben singles zo na de feestdagen, en nu het voorjaar er weer aankomt, extra zin om er weer op uit te gaan?

Nieuwe relatie

Of denken zij misschien weer aan een relatie. Is dit zo vroegen wij matchmaker Getty Schepers van Dating Oost. “Ik weet dat singles zich tijdens de feestdagen extra eenzaam kunnen voelen. Gelukkig wordt men dan ook veel uitgenodigd door vrienden en familie, maar ik weet dat er echt mensen alleen hebben gezeten met kerst. Dat kán toch niet; dat is toch ongelooflijk triest.

Winterdip

En ja, zo tegen de tijd van het voorjaar worden singles, wij natuurlijk ook, een beetje opgeschrikt vanuit de winterdip en heeft men er weer zin in; zo ook de alleenstaanden. Wij zijn met onze singlescafe’s al ruim 13 jaar succesvol. Men weet dat wij direct bij de entree staan om onze gasten op te vangen; dan is de drempel al ietsje lager. Dit voelt vertrouwd en stelt gerust. Want dat het een stap is om te nemen om in je eentje naar een singleparty te gaan, dat snapt iedereen.”

Wat is een singlescafé?

“Gezelligheid, kopje koffie, lachen, kletsen, hapje, drankje, borrelen en 3 maart ook dansen bij De Cactus, maar dan alléén voor singles”, legt Getty Schepers uit. “Op het eind van de avond mogen de gasten van De Cactus ook naar binnen”, lacht ze, “de avond is echt besloten. Doelgroep is alleenstaanden van ±40 tot 67 jaar. Het is géén datingavond! Voor wie wil daten verwijzen we naar onze datingsite of relatiebemiddelingsbureau.”

Eigenaar Erwin Kwakman van De Cactus vindt dit initiatief van een singlescafe heel bijzonder en ziet hier ook een verbindende factor met zijn collectie van ruim 1000 singles die achter de draaitafel liggen. “De gasten mogen ook hun eigen singletjes meenemen en deze worden dan gedraaid. En vanzelfsprekend verzoekplaatsjes aanvragen. Het wordt een gezellige avond, dat beloof ik ze.”

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel...

De eerste namen voor Rock Werchter 2021 zijn bekend

Normaal zou afgelopen weekend het jaarlijkse muziekfestival Rock Werchter hebben plaatsgevonden,...

Flirten op het terras

Yes we mogen weer naar het terras! Weliswaar op een gepaste...

Waarom dauwtrappen we op Hemelvaartsdag?

Hemelvaartsdag is voor veel mensen een vrije dag. De een draait...

Efteling wil de deuren weer openen op 20 mei

De Efteling streeft ernaar om op 20 mei haar deuren weer...

singlessite gidsen

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

50+ reizen gids

Met andere singles op vakantie...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...

advertentie

Bied gratis mee & WIN!