auto

SinglesAutorally 2014

Speeddaten met je auto! 160 singles met 80 auto’s starten het weekend van 22, 23 en 24 augustus de auto’s. Net als voorgaande jaren organiseert datingbureau PartnerSelect dan de SinglesAutorally 2014.

UNIEK IN NEDERLAND

De Singles Autorally is uniek in Nederland. Matching op een avontuurlijke en gemoedelijke manier. De rally is er voor drie verschillende leeftijdsgroepen. Vrijdag 2 augustus: 60-75 jaar, zaterdag 3 augustus: 30-45 jaar en zondag 4 augustus rijden singles in de leeftijd van 45-59.

SINGLES AUTORALLY: hoe en wat?

Twee singles die elkaar nog niet kennen stappen samen in de auto. Alle deelnemers rijden dezelfde route. Arnhem is start- en eindpunt. Onderweg is er tijd om kennis te maken en opdrachten op te lossen. En er zijn stops om te wisselen van partner. Na afloop is er een borrel en een drie-gangen diner om elkaar nog eens op het gemak te leren kennen.

MEER INFO:

Meer informatie over het programma, de kosten en aanmelding is te vinden op www.partnerselect.net/autorally

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.