Singles zijn strenger over ontrouw dan getrouwden

Ontrouw is de laatste tijd een veel besproken onderwerp met de talloze seksschandalen, waaronder Strauss Kahn, Anthony Weiner en Arnold Schwarzenegger, die lekten in de media. Nu blijkt uit een enquête dat vrijgezelle vrouwen hierover minder vergevingsgezind zijn dan getrouwde dames.

Een enquête door het Amerikaanse online magazine iVillage vroeg naar de invloed van technologische ontwikkelingen als Facebook en Twitter op overspel. Daaruit blijkt dat 48 procent van de getrouwde vrouwen vindt dat sexting, wat de Amerikaanse politicus Anthony Weiner dus  deed, niet te vergeven valt, dit in vergelijking met 70 procent van de ongetrouwden. Zes op de tien van degenen met een partner vindt een onenightstand onvergefelijk, in vergelijking met 75 procent van de singles. Online flirten met een ex op een sociaalnetwerksite was onaanvaardbaar voor 36 procent van de getrouwde vrouwen en 51 procent van de singles.

In rekening brengen
Getrouwde vrouwen hebben vaak kinderen die lijden onder een scheiding, ook zijn ze een belangrijke verbintenis aangegaan met hun partner, wat cruciale factoren zijn om rekening mee te houden bij overspel.

Vrienden blijven
Op het vlak van vrienden blijven met ex-partners zijn getrouwde dames strenger, 40 procent van hen vindt dit onvergeeflijk, in vergelijking met 30 procent van hun vrijgezelle seksegenoten. Een gigantische 80 procent zegt dat sociaalnetwerksites het makkelijker maken om een affaire te begaan, maar daarmee is het ook makkelijker om betrapt te worden. Zeven op de tien getrouwde vrouwen zouden factoren als kinderen en financiële situatie in hun beslissing om hun partner te verlaten niet laten metellen, onafhankelijk van wat hun familie zou zeggen.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?