speciale datingsites singles

Singles willen in 2014 gezonder leven

Bijna de helft van de Nederlandse vrijgezellen zegt in 2014 een gezondere levensstijl te willen aannemen. Dat blijkt uit een onderzoek onder 10.000 Europeanen zonder vaste relatie.

Ruim 40 procent van de ondervraagden zegt dat ze in het nieuwe jaar graag een gezondere levensstijl willen hebben. Hieronder valt beter en gezonder eten, meer sporten en afvallen. Binnen Europa vinden Noorse vrijgezellen een gezonde levensstijl het allerbelangrijkst (48 procent) terwijl Fransen hier het minst (36 procent) om geven.

Op nummer twee in het lijstje goede voornemens staat ‘stoppen met het maken van goede voornemens’. Bijna een derde van de ondervraagden zegt het niet meer te zullen doen. Vooral Duitse vrijgezellen delen deze mening en hebben met 30 procent de hoogste score, één procent meer dan de Nederlanders.

Vrienden

Minder geld uitgeven staat op een derde plek. Reden hiervoor is dat de economische crisis nog steeds niet voorbij is. Meer tijd doorbrengen met vrienden staat op de vierde plaats en meer tijd voor zichzelf vrijmaken op de vijfde.

Op de zesde plaats staat op vakantie gaan. Actief zoeken naar een potentiële partner staat op zeven. In Italië scoort dit veel hoger, met 33 procent staat het daar op de derde plek. Meer lezen en minder televisie kijken staat bij de ondervraagde Nederlanders op de achtste plaats.

Op de negende plaats staat meer tijd doorbrengen met familie en kinderen en toegeven iemand leuk te vinden eindigt op de tiende plaats.

Bron: Nu

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!