speciale datingsites singles

Singles willen in 2014 gezonder leven

Bijna de helft van de Nederlandse vrijgezellen zegt in 2014 een gezondere levensstijl te willen aannemen. Dat blijkt uit een onderzoek onder 10.000 Europeanen zonder vaste relatie.

Ruim 40 procent van de ondervraagden zegt dat ze in het nieuwe jaar graag een gezondere levensstijl willen hebben. Hieronder valt beter en gezonder eten, meer sporten en afvallen. Binnen Europa vinden Noorse vrijgezellen een gezonde levensstijl het allerbelangrijkst (48 procent) terwijl Fransen hier het minst (36 procent) om geven.

Op nummer twee in het lijstje goede voornemens staat ‘stoppen met het maken van goede voornemens’. Bijna een derde van de ondervraagden zegt het niet meer te zullen doen. Vooral Duitse vrijgezellen delen deze mening en hebben met 30 procent de hoogste score, één procent meer dan de Nederlanders.

Vrienden

Minder geld uitgeven staat op een derde plek. Reden hiervoor is dat de economische crisis nog steeds niet voorbij is. Meer tijd doorbrengen met vrienden staat op de vierde plaats en meer tijd voor zichzelf vrijmaken op de vijfde.

Op de zesde plaats staat op vakantie gaan. Actief zoeken naar een potentiële partner staat op zeven. In Italië scoort dit veel hoger, met 33 procent staat het daar op de derde plek. Meer lezen en minder televisie kijken staat bij de ondervraagde Nederlanders op de achtste plaats.

Op de negende plaats staat meer tijd doorbrengen met familie en kinderen en toegeven iemand leuk te vinden eindigt op de tiende plaats.

Bron: Nu

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.
sinterklaasavond alleenstaande ouder
By Tijmen ·
8 november 2021

Tips voor een heerlijk avondje Sinterklaas

Sint zat te denken wat hij dit jaar moest schenken... Wij helpen je op weg met de leukste cadeautips en, niet onbelangrijk, het perfecte Sinterklaasgedicht!
By Tijmen ·
29 oktober 2021

Single zijn is je kracht

hutspot
By Margret ·
28 oktober 2021

Singlesrecept: originele Leidse hutspot voor Leidse singles

Met het oog op Leidens Ontzet op 3 oktober een zeer bijpassend recept, min of meer afgestemd op singles. Origineel recept was berekend op groot gezin van 4 eeuwen terug.
snacken na stappen
By Moniek ·
27 oktober 2021

Snack attack? Dit zegt het over jouw karakter

Wist je dat jouw eetpatronen iets zeggen over jouw persoonlijkheid en karakter? Nou, wij ook niet maar misschien dat je na het lezen van deze voorbeelden jezelf er ook helemaal in herkent!
By Moniek ·
26 oktober 2021

Geweldige vintage woonschatten vind je hier

Dol op tweedehands, vintage en design speuren op rommelmarkten? wist je dat je ook in de winter prima op zoek kan naar nieuwe woonschatten voor een prikkie?