Singles weten wat ze willen

Vrijgezellen willen het liefst een eerlijk, trouw en open partner. Een slechte adem is de allergrootste afknapper. Datingsite Parship heeft een onderzoek uitgevoerd bij Europese singles. Het uiterlijk is voor veel Europese vrijgezellen toch wel belangrijk. De allergrootste afknapper is met 95 procent een slechte adem, gevolgd door onverzorgde tanden (92 procent) en overgewicht (82 procent). Wat betreft het innerlijk vinden de singles vooral eerlijkheid (93 procent), trouwheid (89 procent) en openheid (87 procent) belangrijk. Verder zijn zij op zoek naar iemand met een optimistische levenshouding en waar ze goed mee kunnen communiceren.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?

By Tijmen ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten