dumpen

Singles vrezen misbruik na webcamseks

Ondanks het feit dat ruim de helft van de singles zich geregeld amuseert met het verrichten van intieme handelingen voor de webcam, is deze vorm van vermaak niet zo ontspannend als het lijkt. Maar liefst 35 procent van hen vreest namelijk voor verspreiding van de erotische beelden via het internet.

Verregaande intimiteiten
Angst voor ongewenste exposure lijkt gezien de uitkomsten van het onderzoek voor de hand te liggen. Want naast het feit dat ruim de helft geregeld gebruik maakt van de webcam voor seksueel getinte contacten, blijken ook de intimiteiten zelf van behoorlijk verregaande aard. Waar ruim een kwart het houdt bij zichzelf strelen en uitkleden, gaat 42 procent over tot zelfbevrediging voor het oog van de camera. Een kleine minderheid van 7 procent maakt daarbij gebruik van speeltjes zoals een vibrator terwijl de ander toekijkt. Eenzijdig uit de kleren gaan komt overigens weinig voor. Bij de meeste ondervraagden gaan de erotische handelingen gelijk op.

Slachtoffer & dader
Hoe reëel is de angst voor misbruik nu echt? In de praktijk lijkt het aantal negatieve ervaringen mee te vallen. Slechts 3 procent zegt daadwerkelijk slachtoffer te zijn geworden na een erotische webcamsessie. Van hen werd er zonder toestemming materiaal op het internet verspreid. Eenzelfde percentage behoort tot de dadercategorie. Zij laten weten zich wel eens schuldig te hebben gemaakt aan het ongevraagd publiceren van erotische beelden na een webcamcontact.

Lekker verslavend
De opwindingsfactor van webcamseks scoort hoog. Ruim de helft ervaart seks bedrijven via een glasvezelkabeltje van ‘lekker’ tot ‘super lekker’. De kans op een verslaving ligt hier echter op de loer. Een kwart van de geënquêteerden zegt namelijk niet meer goed zonder deze vorm van intimiteit te kunnen. Ook de frequentie van dergelijke sessies is aanzienlijk. Zo’n 20 procent sekst één of meerdere keren per week voor de webcam. De kans om daadwerkelijk tussen de lakens te belanden is overigens behoorlijk groot want 30 procent heeft echte seks naar aanleiding van een webcamcontact.

Bron: Singlessite.nl

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.