lexa app

Singles vinden elkaar met geolocatie

In één klap meerdere manieren om andere singles te ontmoeten. Lexa.nl lanceert een nieuwe mobiele app voor iOS én Android met als doel singles de meeste manieren te bieden om potentiële dates te ontmoeten.

Vergroten aantal ontmoetingen

De app biedt singles verschillende functies om het aantal ontmoetingen te vergroten. Zo kunnen singles gezocht worden op de geolocatie feature, met shuffle, op bepaalde zoekcriteria én in real-life op georganiseerde events. Vanuit elke functie kan contact opgenomen worden met singles door ze als favoriet toe te voegen, een bericht te verzenden of een flirt te sturen.

Connecten met singles in de buurt

Door middel van geolocatie kun je gemakkelijk singles om je heen vinden. De feature geeft overal waar je bent een lijst met singles die tussen de 0km en 50km bij je vandaan zijn. Van singles op deze lijst kun je het profiel bekijken, je kunt hen berichten versturen, favoriet maken en een flirt versturen. Een goede manier om het lot te laten bepalen met wie je in contact komt.

Swipen om te liken

Met de shuffle functie kun je meteen contact opnemen met singles die je leuk vindt en die jou leuk vinden. Door naar rechts te swipen kun je een single liken, door naar links te swipen kun je een single overslaan, gebaseerd op hun foto’s. Bij een wederzijdse like kunnen singles direct contact opnemen met elkaar. De functie is voor fun, makkelijk in gebruik en het is laagdrempelig om een gesprek aan te gaan, omdat je weet dat de ander jou ook leuk vindt.

17 verschillende zoekcriteria

De app heeft een zoekfunctie, waarbij je kunt zoeken op specifieke criteria, zoals leeftijd, afstand, hobbies, kleur ogen, beroep enzovoorts. Doordat er 17 verschillende criteria zijn, kun je heel specifiek of juist heel breed zoeken. De functie stelt vervolgens elk profiel dat aan de criteria voldoet voor.

Real life met Lexa.nl evenementen

Met de app kun je gemakkelijk Lexa.nl borrels en op interesse gebaseerde evenementen zoeken. Je kunt je hier onderweg meteen voor inschrijven. De events brengen singles samen om elkaar op een ontspannen manier te leren kennen. Van een borrel in een café tot georganiseerde events, zoals tubegliden, rollerskaten of hardlopen, je kunt singles ontmoeten op jouw manier.

Design en toepassingen

De app is gemakkelijk in gebruik door een modern design en intuïtief en speelse user experience. Je kunt de app koppelen aan een Facebookaccount om foto’s en momenten te gebruiken voor het profiel. De app is gratis te downloaden. Kijk voor hier voor meer over Lexa.nl.

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffiehoek
By Margret ·
18 oktober 2021

Gratis dating in de koffiehoek

Per dag brengen veel werknemers een kwartier door in de koffiehoek van het bedrijf. Koffie leidt tot inspiratie, maar als je het handig aanpakt kan het een vorm zijn van gratis dating.
5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.