In één klap meerdere manieren om andere singles te ontmoeten. Lexa.nl lanceert een nieuwe mobiele app voor iOS én Android met als doel singles de meeste manieren te bieden om potentiële dates te ontmoeten.

Vergroten aantal ontmoetingen

De app biedt singles verschillende functies om het aantal ontmoetingen te vergroten. Zo kunnen singles gezocht worden op de geolocatie feature, met shuffle, op bepaalde zoekcriteria én in real-life op georganiseerde events. Vanuit elke functie kan contact opgenomen worden met singles door ze als favoriet toe te voegen, een bericht te verzenden of een flirt te sturen.

Connecten met singles in de buurt

Door middel van geolocatie kun je gemakkelijk singles om je heen vinden. De feature geeft overal waar je bent een lijst met singles die tussen de 0km en 50km bij je vandaan zijn. Van singles op deze lijst kun je het profiel bekijken, je kunt hen berichten versturen, favoriet maken en een flirt versturen. Een goede manier om het lot te laten bepalen met wie je in contact komt.

Swipen om te liken

Met de shuffle functie kun je meteen contact opnemen met singles die je leuk vindt en die jou leuk vinden. Door naar rechts te swipen kun je een single liken, door naar links te swipen kun je een single overslaan, gebaseerd op hun foto’s. Bij een wederzijdse like kunnen singles direct contact opnemen met elkaar. De functie is voor fun, makkelijk in gebruik en het is laagdrempelig om een gesprek aan te gaan, omdat je weet dat de ander jou ook leuk vindt.

17 verschillende zoekcriteria

De app heeft een zoekfunctie, waarbij je kunt zoeken op specifieke criteria, zoals leeftijd, afstand, hobbies, kleur ogen, beroep enzovoorts. Doordat er 17 verschillende criteria zijn, kun je heel specifiek of juist heel breed zoeken. De functie stelt vervolgens elk profiel dat aan de criteria voldoet voor.

Real life met Lexa.nl evenementen

Met de app kun je gemakkelijk Lexa.nl borrels en op interesse gebaseerde evenementen zoeken. Je kunt je hier onderweg meteen voor inschrijven. De events brengen singles samen om elkaar op een ontspannen manier te leren kennen. Van een borrel in een café tot georganiseerde events, zoals tubegliden, rollerskaten of hardlopen, je kunt singles ontmoeten op jouw manier.

Design en toepassingen

De app is gemakkelijk in gebruik door een modern design en intuïtief en speelse user experience. Je kunt de app koppelen aan een Facebookaccount om foto’s en momenten te gebruiken voor het profiel. De app is gratis te downloaden. Kijk voor hier voor meer over Lexa.nl.