Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
datingsites voor singles
14 februari 2013

Singles verwen jezelf deze Valentijn

Met niemand rekening houden op Valentijn, het mag dit jaar. Geniet ervan dat je single bent en denk eens lekker aan jezelf.

Enkele tips voor de ideale valentijnscadeautjes voor jezelf:

Dit jaar moet je niet op zoek gaan naar het perfecte cadeautje voor een partner. Geen stress omdat je niets vindt en nog maar een paar uur de tijd hebt om te zoeken. Nee dit jaar koop je gewoon cadeautjes voor jezelf en plan je de hele avond zoals jij het wil. Geniet ervan!

Voor vrouwen
Je krijgt dit jaar misschien geen chocolaatjes van een geliefde, maar dat wil nog niet zeggen dat je u alles moet ontzeggen. Dit masker is pure verwennerij. Het reinigt je gezicht en maakt het zacht. Zeg nu zelf, wat wil een vrouw nog meer?

Het boek ‘Hoera ik ben single!’ vertelt hoe je als single optimistisch door het leven kan gaan. Er is nog zo veel buiten een partner in ons leven. En daar moet je juist van genieten! Dit zelfhulpboekje is een topper voor al de singles onder ons.

Ben je een echte sportaholic? Er is een koptelefoons die niet alleen goed blijft zitten tijdens het joggen, hij heeft ook nog eens een fel kleurtje. Geel zou ons trouwens blij en optimistisch maken. Dat is mooi meegenomen als je eens geen zin hebt om buiten te gaan sporten.

Hou van jezelf. En hoe kan je dat anders doen dan met deze portemonnee in schattige hartjesvorm. Geld uitgeven is nog nooit zo leuk geweest.

Voor mannen
Heb je ook altijd het probleem dat je vrienden je drank uitdrinken als je even weg bent? Met een drankslot maak je dit nooit meer mee. Zet het op een fles en pas de code aan. Zonder de juiste code zullen je vrienden niet aan je drank kunnen.

Speciaal voor de mannen die het beu zijn dat er een portemonnee én iPhone in hun broekzakken zit. Er is een iPhone case die je gsm beschermt en meteen ook een portemonnee is. Zo vergeet je nooit meer een van de twee mee te nemen.

Met speciale whisky rocks blijft je drank koud zonder dat het verpest wordt door ijsblokjes die smelten en water achterlaten. Gewoon even in de vriezer leggen en ze houden je drankje een hele tijd koel.

Er is één komedie, die je gewoon gezien moet hebben. Ted vertelt het verhaal van een volwassen man die zijn leven deelt met de teddybeer Ted die tot leven is gekomen. Hilarische momenten verzekerd!

Bron: Zita

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

gerelateerde artikelen

Clichés om te mijden in profiel op datingsite

Je wilt als single gebruik gaan maken van datingsites, maar bent...

Het is maar hoe je in het leven staat

Het nog niet hebben van een partner, heeft niets met pech...

Singles minder tevreden dan samenwonenden

Met Nederland gaat het goed. De kwaliteit van leven is niet...

Compleet zonder man

Wanneer je net afgestudeerd bent, is het niet apart dat je...

Goed stilstaan bij jezelf

Trouwen met jezelf. Eeuwige trouw beloven aan jezelf. Dan kies je...

singlessite gidsen

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...