datingsites voor singles

Singles verwen jezelf deze Valentijn

Met niemand rekening houden op Valentijn, het mag dit jaar. Geniet ervan dat je single bent en denk eens lekker aan jezelf.

Enkele tips voor de ideale valentijnscadeautjes voor jezelf:

Dit jaar moet je niet op zoek gaan naar het perfecte cadeautje voor een partner. Geen stress omdat je niets vindt en nog maar een paar uur de tijd hebt om te zoeken. Nee dit jaar koop je gewoon cadeautjes voor jezelf en plan je de hele avond zoals jij het wil. Geniet ervan!

Voor vrouwen
Je krijgt dit jaar misschien geen chocolaatjes van een geliefde, maar dat wil nog niet zeggen dat je u alles moet ontzeggen. Dit masker is pure verwennerij. Het reinigt je gezicht en maakt het zacht. Zeg nu zelf, wat wil een vrouw nog meer?

Het boek ‘Hoera ik ben single!’ vertelt hoe je als single optimistisch door het leven kan gaan. Er is nog zo veel buiten een partner in ons leven. En daar moet je juist van genieten! Dit zelfhulpboekje is een topper voor al de singles onder ons.

Ben je een echte sportaholic? Er is een koptelefoons die niet alleen goed blijft zitten tijdens het joggen, hij heeft ook nog eens een fel kleurtje. Geel zou ons trouwens blij en optimistisch maken. Dat is mooi meegenomen als je eens geen zin hebt om buiten te gaan sporten.

Hou van jezelf. En hoe kan je dat anders doen dan met deze portemonnee in schattige hartjesvorm. Geld uitgeven is nog nooit zo leuk geweest.

Voor mannen
Heb je ook altijd het probleem dat je vrienden je drank uitdrinken als je even weg bent? Met een drankslot maak je dit nooit meer mee. Zet het op een fles en pas de code aan. Zonder de juiste code zullen je vrienden niet aan je drank kunnen.

Speciaal voor de mannen die het beu zijn dat er een portemonnee én iPhone in hun broekzakken zit. Er is een iPhone case die je gsm beschermt en meteen ook een portemonnee is. Zo vergeet je nooit meer een van de twee mee te nemen.

Met speciale whisky rocks blijft je drank koud zonder dat het verpest wordt door ijsblokjes die smelten en water achterlaten. Gewoon even in de vriezer leggen en ze houden je drankje een hele tijd koel.

Er is één komedie, die je gewoon gezien moet hebben. Ted vertelt het verhaal van een volwassen man die zijn leven deelt met de teddybeer Ted die tot leven is gekomen. Hilarische momenten verzekerd!

Bron: Zita

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.
By Tijmen ·
10 december 2021

Kerstdiner zoals vanouds, maar dan met meer groen

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.