Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
succesvol daten
3 juli 2019

Singles United transformeert naar Do-More en DateMore

Singles United is onlangs vernieuwd en bestaat nu uit twee sites: Do-More en DateMore. Do-More is een platform voor clubdates, een activiteitensite die ook openstaat voor mensen met een relatie – en waar je nog steeds clubdates kunt organiseren die ‘singles only’ zijn! Daarnaast is er nu DateMore, voor mensen die gericht op zoek zijn naar een relatie. De combinatie van twee sites is ideaal, aldus oprichter Roy van de Graaf. ‘Vind je niet meteen een date, dan kijk je bij de clubdates.’ Met één abonnement ben je lid van beide sites.

Duizenden clubdates

In de afgelopen negen jaar zijn er bij Singles United duizenden clubdates georganiseerd. ‘Het is fantastisch wat er allemaal is gebeurd, en dat alles vanuit het idee dat singles activiteiten organiseren voor elkaar. Daardoor stonden er veel leuke, kleinschalige clubdates in de agenda. Er vormden zich ook veel stelletjes en – meer dan we hadden gedachten – er ontstonden veel vriendschappen! Het gekke was natuurlijk: moest je nou je lidmaatschap opzeggen zodra je een relatie had gekregen?’

Wel of niet beschikbaar?

Volgens Van de Graaf hoefde dat al enige tijd niet meer, je kon aanvinken dat je ‘momenteel niet beschikbaar’ was voor een relatie. Maar het bleef een beetje botsen met de naam Singles United. Daarom heeft de organisatie ‘met pijn in het hart’ afscheid genomen van deze mooie naam.

Nieuwe situatie

De nieuwe situatie, met Do-More en DateMore, is eigenlijk ideaal: een grote vriendenclub die steeds nieuwe mensen verwelkomt, met daarnaast veel gelegenheid om te daten: ofwel door een clubdate te starten die ‘singles only’ is, ofwel door bij DateMore te zoeken naar mensen die gevonden willen worden. Heb jij zin in een leuke activiteit met singles of ben je op zoek naar een date? Kijk dan snel op Do-More of DateMore!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Moet je nieuwe lief beslist van reizen houden of stel je te hoge eisen?

Al een tijdje zijn in Nederland meer dan een miljoen mensen...

Driekwart vindt zijn nieuwe geliefde liever in het echt dan online

73% van de Nederlanders van alle leeftijden zegt hun toekomstige partner...

Vertrouw jij iemand anders jouw auto toe?

Hoewel bijna 80 procent van de Nederlanders vindt dat ze goed...

Relatie van je vriendin voorbij? Zo help je haar door een lastige tijd heen

Als je zelf ook een relatiebreuk hebt meegemaakt dan weet je...

Singles herfst ontmoetingen

Het is nu dan echt zover hoor, de herfst is begonnen!...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

advertentie

SmartSingles.nl