succesvol daten

Singles United transformeert naar Do-More en DateMore

Singles United is onlangs vernieuwd en bestaat nu uit twee sites: Do-More en DateMore. Do-More is een platform voor clubdates, een activiteitensite die ook openstaat voor mensen met een relatie – en waar je nog steeds clubdates kunt organiseren die ‘singles only’ zijn! Daarnaast is er nu DateMore, voor mensen die gericht op zoek zijn naar een relatie. De combinatie van twee sites is ideaal, aldus oprichter Roy van de Graaf. ‘Vind je niet meteen een date, dan kijk je bij de clubdates.’ Met één abonnement ben je lid van beide sites.

Duizenden clubdates

In de afgelopen negen jaar zijn er bij Singles United duizenden clubdates georganiseerd. ‘Het is fantastisch wat er allemaal is gebeurd, en dat alles vanuit het idee dat singles activiteiten organiseren voor elkaar. Daardoor stonden er veel leuke, kleinschalige clubdates in de agenda. Er vormden zich ook veel stelletjes en – meer dan we hadden gedachten – er ontstonden veel vriendschappen! Het gekke was natuurlijk: moest je nou je lidmaatschap opzeggen zodra je een relatie had gekregen?’

Wel of niet beschikbaar?

Volgens Van de Graaf hoefde dat al enige tijd niet meer, je kon aanvinken dat je ‘momenteel niet beschikbaar’ was voor een relatie. Maar het bleef een beetje botsen met de naam Singles United. Daarom heeft de organisatie ‘met pijn in het hart’ afscheid genomen van deze mooie naam.

Nieuwe situatie

De nieuwe situatie, met Do-More en DateMore, is eigenlijk ideaal: een grote vriendenclub die steeds nieuwe mensen verwelkomt, met daarnaast veel gelegenheid om te daten: ofwel door een clubdate te starten die ‘singles only’ is, ofwel door bij DateMore te zoeken naar mensen die gevonden willen worden. Heb jij zin in een leuke activiteit met singles of ben je op zoek naar een date? Kijk dan snel op Do-More of DateMore!

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.
gratis activiteiten singles
By Moniek ·
11 oktober 2021

Gratis activiteiten voor singles in vijf stappen

Uitgaan is leuk. Andere singles ontmoeten ook. Maar vrijwel iedere activiteit, feest of ander event voor singles kost geld. Wat als je nou tijdelijk (of permanent) wat krap bij kas zit?
By Moniek ·
12 juni 2021

Wat je kunt doen als jouw date uiteindelijk toch heeft afgezegd

By Linda ·
3 juni 2021

Kom goed voor de dag op je eerste date na corona