schuifeldaten 2015

Singles uitgaanstrend 2015: schuifeldaten

Dat eindeloze informatie uitwisselen met potentiële lovers op speeddate-avonden en Tinder is zoooo  2014! Maak je klaar voor dating 2015: schuifeldaten!

Beschaafd voelen

Je moet elkaar natuurlijk meteen lekker vast kunnen pakken. Voelen, op een beschaafde manier uiteraard Maar ja, wat nou als je niet zo goed kunt dansen? Of niet veel verder komt dan flink aangeschoten wat heen en weer te bewegen op 80s en 90s hits in een gare discotheek? Dan is er nu een alternatief.

Datingland

Wij gaan het radicaal anders doen! Wij, dat zijn Marlous van Merkenstein en Raymond Taams, twee journalisten die voor een nog te schrijven bestseller behoorlijk wat veldwerk hebben verricht in het moderne datinglandschap.

Schuifelen

We nodigen je uit om op 20 december 2014 lekker ouderwets te komen schuifelen. Net zoals je op schoolfeestjes deed in de tijd dat je net ontdekte dat jongens of meisjes toch niet zo stom waren als je ze op de basisschool vond. Wat kan jou het nu schelen dat je inmiddels een stuk ouder bent. Schuifeldaten is een goed bewaard geheim recept om op een speelse manier echt contact te maken met een nieuwe liefde. Aanmelden kan via schuifeldaten@gmail.com en op de hoogte blijven van het laatste schuifelnieuws op facebook.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.