reis tropen inpakken

Singles uitdaging: boek een spannende vakantie

Zin in het nieuwe uitdaging dit jaar? In plaats van de focus te leggen op het vinden van een nieuwe liefde kun je ook je grenzen verleggen en een spannende vakantie boeken. Avontuurlijk? Dat kan. Maar ook relax, zon of actief met singles kan beslist een interessante uitdaging voor je betekenen!

Ontdekken

Als single staat je leven opnieuw in het teken van: ontdekken! Een nieuwe begin maken, een ander leven starten, zonder je ex maar vooralsnog met jezelf. Om het optimale uit je single life te halen zijn er natuurlijk tal van leuke dingen om te ondernemen. De spanning en sensatie van een eerste date, leuk event of met vrienden een avond stappen, met je vriendinnen een weekend weg, allemaal leuk. Maar wat dacht je ervan om dit jaar echt eens je grenzen te gaan verleggen en een nieuwe uitdaging aan te gaan? Letterlijk en figuurlijk het avontuur aan te gaan op reis? Solo of in een groep? Een ding is zeker, reizen verrijkt je leven!

Spannende reizen

Ben je een heuse thrillseeker, dan is tien dagen bakken en braden aan de Turkse Riviera natuurlijk niks voor jou. Maar ben je nog ooit zonder partner op vakantie geweest en ben je na een pittige scheiding echt toe aan een weekje bijkomen en wil je graag een relaxed gezelschap, dan is zo’n vakantie juist ideaal. Wat de een spannend vindt, is voor de ander doodsaai. Gelukkig zijn er zoveel verschillende soorten singlereizen, dat er echt voor iedereen een reis te vinden is die voldoet aan zijn of haar verwachtingen. De spanning om voor het eerst met een onbekend gezelschap op reis gaan is voor velen al enerverend genoeg en dat begrijpen we volkomen!

Drempel overwinnen

Het is ook best een hele drempel voor het eerst een singlereis te boeken. Het is nou eenmaal heel anders dan hoe jij gewend was vakantie te vieren. In plaats van met je partner ga je opeens met wildvreemden. Zocht je eerst samen een bestemming uit, moet je nu alleen beslissen. De angst om het niet leuk te vinden, de groep niet gezellig, heimwee te krijgen is bij velen een obstakel om zo’n reis te boeken. Jammer omdat de praktijk vele malen leuker is dan al die angstige ‘beren op de weg’. Daarom dagen we je uit dit jaar de beren te lijf te gaan! Niet letterlijk, maar figuurlijk. Zoek een mooie bestemming uit die bij jou en je reiswensen past en boek! Laat je verrassen, overrompelen, verrijk je leven en geniet van deze unieke ervaring. Zeker weten dat je er geen spijt van krijgt.

De lekkerste, mooiste en spannendste singlevakanties ontdek je in onze Gidsen en op de Agenda

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen.