reis tropen inpakken

Singles uitdaging: boek een spannende vakantie

Zin in het nieuwe uitdaging dit jaar? In plaats van de focus te leggen op het vinden van een nieuwe liefde kun je ook je grenzen verleggen en een spannende vakantie boeken. Avontuurlijk? Dat kan. Maar ook relax, zon of actief met singles kan beslist een interessante uitdaging voor je betekenen!

Ontdekken

Als single staat je leven opnieuw in het teken van: ontdekken! Een nieuwe begin maken, een ander leven starten, zonder je ex maar vooralsnog met jezelf. Om het optimale uit je single life te halen zijn er natuurlijk tal van leuke dingen om te ondernemen. De spanning en sensatie van een eerste date, leuk event of met vrienden een avond stappen, met je vriendinnen een weekend weg, allemaal leuk. Maar wat dacht je ervan om dit jaar echt eens je grenzen te gaan verleggen en een nieuwe uitdaging aan te gaan? Letterlijk en figuurlijk het avontuur aan te gaan op reis? Solo of in een groep? Een ding is zeker, reizen verrijkt je leven!

Spannende reizen

Ben je een heuse thrillseeker, dan is tien dagen bakken en braden aan de Turkse Riviera natuurlijk niks voor jou. Maar ben je nog ooit zonder partner op vakantie geweest en ben je na een pittige scheiding echt toe aan een weekje bijkomen en wil je graag een relaxed gezelschap, dan is zo’n vakantie juist ideaal. Wat de een spannend vindt, is voor de ander doodsaai. Gelukkig zijn er zoveel verschillende soorten singlereizen, dat er echt voor iedereen een reis te vinden is die voldoet aan zijn of haar verwachtingen. De spanning om voor het eerst met een onbekend gezelschap op reis gaan is voor velen al enerverend genoeg en dat begrijpen we volkomen!

Drempel overwinnen

Het is ook best een hele drempel voor het eerst een singlereis te boeken. Het is nou eenmaal heel anders dan hoe jij gewend was vakantie te vieren. In plaats van met je partner ga je opeens met wildvreemden. Zocht je eerst samen een bestemming uit, moet je nu alleen beslissen. De angst om het niet leuk te vinden, de groep niet gezellig, heimwee te krijgen is bij velen een obstakel om zo’n reis te boeken. Jammer omdat de praktijk vele malen leuker is dan al die angstige ‘beren op de weg’. Daarom dagen we je uit dit jaar de beren te lijf te gaan! Niet letterlijk, maar figuurlijk. Zoek een mooie bestemming uit die bij jou en je reiswensen past en boek! Laat je verrassen, overrompelen, verrijk je leven en geniet van deze unieke ervaring. Zeker weten dat je er geen spijt van krijgt.

De lekkerste, mooiste en spannendste singlevakanties ontdek je in onze Gidsen en op de Agenda

Lisa

Werkt sinds 2011 bij Singlessite en Single2Travel | Kookt graag gerechten uit de Italiaanse, Thaise of Balkan-keuken | Muziekliefhebber | Netflix tot in de late uurtjes

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Blarney stone kiss
By Margret ·
20 oktober 2021

Vieze adem beter dan vieste plekken

Zal ooit enige wetenschapper zich gebogen hebben over de mate van hygiëne van een single ten op zichten van iemand die niet alleen is? En hoe zit dat op vakantie plekken?
vakantie liefst met partner
By Moniek ·
26 juli 2021

Eerste vakantie samen oorzaak van verliefdheidsexplosie

De eerste vakantie samen wordt wel eens gezien als het grootste gevaar voor prille relaties. Maar is dat werkelijk zo of is het slechts een gevoel dat overheerst? De online datingsite Relatieplanet.nl onderzocht het fenomeen ‘datevakantie’ en ondervroeg daarvoor meer dan 4.000 Nederlandse singles.
seks op het strand
By Moniek ·
2 juli 2021

Voorkom deze 5 relatie killers op vakantie

Je bent sinds kort hoteldebotel verliefd en je wilt niets liever dan samen met je kersverse geliefde op vakantie. Een weekendje weg of naar een romantisch bounty eiland, de bestemming maakt je niet eens zoveel uit, als jullie maar ongestoord samen kunnen zijn. Wil je er een top vakantie van maken? Vermijd dan deze 5 relatiekillers op vakantie.
super zomer festival
By Moniek ·
14 mei 2021

Hier moet je aan denken wanneer je weer op vakantie gaat!

Vakantie naar deze landen blijven afgeraden. Maar naar welk land je ook gaat, je kunt te maken krijgen met coronamaatregelen zoals een quarantaine- of testplicht. We zetten daarom hier op een rij waar je aan moet denken als je weer op vakantie gaat.
solo op reis
By Moniek ·
19 april 2021

Op vakantie naar Israël kan wanneer je bent gevaccineerd

Israël is van plan om toeristen die gevaccineerd zijn tegen het coronavirus vanaf eind mei toe te laten in het land.
marathon noorwegen
By Moniek ·
31 maart 2021

Van reisorganisatie naar teststraat: Martijn Boshuis doet het

Reisbureaus en -organisatoren moeten harde klappen incasseren door de pandemie. Dat kan Martijn Boshuis uit Boekelo beamen