Singles speuren naar partner onder werktijd

Singles die online op zoek gaan naar een partner doen dat het liefst in de baas zijn tijd. Uit statistieken van zanox, toonaangevend aanbieder van performance based online marketing, blijkt dat het aantal leads naar datingsites het hoogst is in de uren tussen 7.00 uur en 17.00 uur.

Verwacht wordt dat mensen ’s avonds online op zoek gaan naar romantiek, maar niets is minder waar. Rond lunchtijd, tussen 11.00 en 14.00 uur, en in de namiddag, tussen 16.00 uur en 18.00 uur, wordt er het meest doorgeklikt naar datingsites. ’s Avonds is er nog steeds activiteit op de online liefdesmarkt maar dit staat niet in verhouding tot het aantal aanmeldingen overdag.

Ook het seizoen lijkt invloed te hebben op de bereidheid tot het zoeken van een partner online. Met het dalen van de temperaturen groeide het online liefdesverkeer. Ten opzichte van augustus zijn het aantal leads naar de datingsites in september met 55% gestegen. Ook voor oktober ziet het er goed uit voor de datingsites.

“Het is opvallend dat nu de bladeren gaan vallen, mensen meer behoefte lijken te hebben aan genegenheid”, zegt Roger Kenbeek, Country Manager Benelux bij zanox. “Veel mensen melden zich onder werktijd aan voor een nieuwe partner. Je zou verwachten dat met name de avonduren hiervoor gebruikt zouden worden, maar blijkbaar is de behoefte aan een verzetje het grootst tijdens de lunch en aan het einde van de werkdag.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten

By Linda ·
25 oktober 2021

Tijd over? Bouw aan jezelf!