Singles scannen eerste date massaal via Google en Hyves

Singles maken massaal gebruik van Google en Hyves om hun aanstaande date eens even goed door te lichten. Onder het motto ‘weet wie je date’ is het opdiepen van achtergrondinformatie over de dame of heer in kwestie eerder regel dan uitzondering. Zo’n 67 procent van de singles maakt gebruik van Google als speurmiddel, Hyves volgt met 52 procent als goede tweede. Dit blijkt uit recent onderzoek van online magazine Singlessite.nl.

Online speurtocht
De eerste indruk van een relatiekandidaat vindt dus niet meer plaats in het aloude café of restaurant maar wordt vooraf bepaald door opgeduikelde informatie via Google en Hyves. In gemiddeld 40 procent van de gevallen zijn de resultaten van de online speurtocht positief en bestaat er geen belemmering om de date in real-life plaats te laten vinden. Teleurstellingen zijn er uiteraard ook. Voor 12 procent bleek de gevonden informatie zo tegen te vallen dat ze besloten om de date af te blazen.

Ex-geliefden
Niet alleen de aanstaande date wordt veelvuldig virtueel onder de loep genomen. Ook ex-geliefden zijn erg gewild. Van alle ondervraagden laat meer dan de helft weten zijn of haar ex(en) wel eens aan een nader onderzoekje te onderwerpen via Google of Hyves. Hoewel de relatie passé is blijft men dus behoorlijk nieuwsgierig naar de gedragingen van de ex.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?