Singles reiswijzer

Begaf zich tot voor kort slechts een enkeling op deze reismarkt, vandaag de dag heeft vrijwel iedere zichzelf respecterende reisorganisatie korte of langere singlereizen op het programma staan. Maar bij welke organisatie is de single nu het beste af? Online reismagazine Single2Travel ging op onderzoek uit en inventariseerde alle plussen en minnen.

Welke reis past bij jou?

Als een reisorganisatie singlereizen aanbiedt, wil dat nog niet altijd zeggen dat er
alleen maar singles meegaan. Hoewel een aantal zich specifiek richt op singles,
zijn er ook die dit onderscheid niet maken. Singles en koppels reizen hier met elkaar in eenzelfde groep. Een flink aantal reisorganisaties bewandelt meerdere wegen. Ze hebben naast de reguliere (rond)reizen ook singlereizen in het aanbod opgenomen. Omdat dé singlereis niet bestaat worden er verschillende type reizen georganiseerd voor diverse subdoelgroepen. Zo bestaan er reizen voor alleenstaande ouders, 60plussers, HBO’ers, cultuurminnaars,
watersporters, of avonturiers.

Bekijk het gehele overzicht op de Single Reiswijzer van Single2Travel.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?