Sicilie per klassieker

Singles reiswijzer

Begaf zich tot voor kort slechts een enkeling op deze reismarkt, vandaag de dag heeft vrijwel iedere zichzelf respecterende reisorganisatie korte of langere singlereizen op het programma staan. Maar bij welke organisatie is de single nu het beste af? Online reismagazine Single2Travel ging op onderzoek uit en inventariseerde alle plussen en minnen.

Welke reis past bij jou?

Als een reisorganisatie singlereizen aanbiedt, wil dat nog niet altijd zeggen dat er alleen maar singles meegaan. Hoewel een aantal zich specifiek richt op singles, zijn er ook die dit onderscheid niet maken. Singles en koppels reizen hier met elkaar in eenzelfde groep.

Een flink aantal reisorganisaties bewandelt meerdere wegen. Ze hebben naast de reguliere (rond)reizen ook singlereizen in het aanbod opgenomen. Omdat dé singlereis niet bestaat worden er verschillende type reizen georganiseerd voor diverse subdoelgroepen. Zo bestaan er reizen voor alleenstaande ouders, 60plussers, HBO’ers, cultuurminnaars,
watersporters, of avonturiers.

Bekijk het gehele overzicht op de Single Reiswijzer van Single2Travel.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen. 
instagram vakantiefoto
By Moniek ·
15 maart 2022

De meest geïnstagramde eilanden ter wereld

Waar zijn de meest fotogenieke eilanden ter wereld? Van Bali tot Bora Bora is het delen van vakantiefoto's op sociale media een essentieel onderdeel van de reiservaring zelf geworden.
singles kamperen
By Tijmen ·
21 februari 2022

Samen kamperen als single? Doen! 

alweer op vakantie
By Moniek ·
15 november 2021

Ga je nou alweer op vakantie?

Sommige mensen kopen om de haverklap een nieuwe Iphone, TV, bankstel, DVD speler, tuin-set, auto, laten hun badkamer of keuken verbouwen, kopen sieraden, dure merkkleding of worden dolgelukkig door twee keer in de week te gaan uit eten.
singles wintersport
By Moniek ·
5 november 2021

Zo haal je het maximale uit de wintersport!

Lekker een weekje skiën doet vele harten sneller kloppen en met zoveel leuke wintersportvakanties voor singles is er voor iedere wintersporter een vakantie die past. Omdat de meeste mensen maar één keer per jaar op wintersport gaan is het wel zo fijn als je daar het maximale uit kunt halen. Daarom geven wij je alvast vijf tips!