Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
Speeddaten Valentijn
2 februari 2019

Singles pakken op Valentijnsdag verjaardagsboxen in voor kwetsbare kinderen

Op donderdagavond 14 februari 2019 van 19:00 uur tot 22:00 uur organiseert Stichting Jarige Job ‘Daten met je Hart’. Een gelegenheid om op Valentijnsdag als single iets leuks te doen en daarnaast verjaardagsboxen in te pakken voor kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren omdat er thuis niet genoeg geld voor is.

Elkaar leren kennen

Onder het genot van een gesponsord hapje en drankje kunnen singles elkaar leren kennen. Tijdens het speeddaten pakken de vrijgezellen samen verjaardagsboxen in en ontdekken ze of er een klik is. Tevens is datingcoach Nathalie van Wingerden aanwezig om de singles van tips te voorzien als daar behoefte aan is. Wie weet vinden de deelnemers de liefde van hun leven óf vrienden voor het leven. Hoe het ook loopt, je hebt in ieder geval een bijdrage geleverd aan de verjaardag van een kind.

Speeddaten

Uit eerdere Daten met je Hart edities zijn mooie vriendschappen en vervolgdates gekomen. Ten opzichten van vorig jaar is er meer ruimte om volop te speeddaten met wie jij maar wilt. Iedereen gaat namelijk tegelijkertijd verjaardagsboxen inpakken en je kunt zelf rouleren. Er is dus geen indeling wat betreft leeftijd of seksuele voorkeur. Hierdoor heb je meer kans om jouw ideale match te vinden!

Praktische informatie

Deze vijfde editie van Daten met je Hart vindt plaats in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam bij Stichting Jarige Job (Hal K). Om 18:30 uur openen de deuren en om 22:00 sluiten we af. Bekijk de website voor meer informatie en het aanmeldingsformulier.

Stichting Jarige Job

In Nederland zijn ruim 61.000 kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis te weinig of zelfs geen geld voor is. Op hun mooiste dag van het jaar krijgen zij geen cadeautjes, hangen er geen slingers, ballonnen en kunnen zij zelfs niet trakteren. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,- aan de ouders van deze kinderen. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag thuis en op school.

Datingcoach

Nathalie van Wingerden is datingcoach. Via haar bedrijf MeetCute coacht Nathalie mensen die altijd maar te horen krijgen “hoe kan het nou dat jij nog vrijgezel bent!”, en die het antwoord daarop zelf ook niet zo goed weten. Volgens deze datingcoach heb je je de touwtjes van je liefdesleven écht zelf in de hand en daar heeft ze heel veel bruikbare tips voor!

Delen:
Facebook Twitter Icon

1 reacties

  1. De eerste aanmeldingen zijn al binnen! Het aantal plekken is beperkt dus meld je op tijd aan!

    Stichting Jarige Job | 4-02-2019
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Singles ontmoeten: de beste TIPS

Wanneer je single bent is het soms lastig om andere singles...

Zomerdrukte online dating en bij speeddates

De vakantieperiode is weer aangebroken en dat is altijd de periode...

Singles United transformeert naar Do-More en DateMore

Singles United is onlangs vernieuwd en bestaat nu uit twee sites:...

Tips uitgaan voor singles en nieuwe mensen leren kennen

Bestaat er een gouden tip voor singles die graag uitgaan en...

Singles ontmoeten tijdens bourgondische speeddate op het water

Op vrijdag 31 mei ontmoeten 50plus singles (dus ook de 60plussers)s...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

advertentie