Singles overweldigd door feestvreugde in Milaan

Het reislabel SQ.Travel.nl beleefde afgelopen weekend zijn vuurdoop en dat werd wel een hele bijzondere. De eerste trip van deze gloednieuwe reisorganisatie voor singles ging namelijk naar Milaan. Hetzelfde Milaan waar Champions League winnaar Inter zaterdagavond op uitzinnige wijze feest vierde.

 

Overdag was zat de stemming er al goed in. Groepen fans verzamelden zich in vol ornaat bij de Dom en Metrostations om gezamenlijk uit te barsten in voetballiederen. De drank vloeide rijkelijk maar de sfeer bleef goed. Tegen de avond was er geen doorkomen meer aan. Het volledige domplein stond vol met duizenden enthousiaste fans in afwachting van de wedstrijd.

 

Gedurende de wedstrijd heerste er een bijzondere sfeer. Zodra het eerste doelpunt viel werd de hele stad helemaal uitzinnig van vreugde. Dit was nog niets vergeleken bij het feest dat losbarstte toen de overwinning daadwerkelijk een feit was. De straten stroomden vol met fans. In auto’s, op scooters of gewoon lopend. Dat laatste gold ook voor de singles.

 

Geen taxi durfde zich in het centrum te wagen. De enkele waaghals die het wel probeerde werd besprongen door ten minste vijfentwintig fans die een langzaam ritje door het centrum wel zagen zitten. Het werd dus een lange wandeling terug naar het hotel. Maar wat voor een wandeling. Het bleek de ideale manier om optimaal mee te genieten van de feestvreugde. Een mooiere lancering had SQ.Travel.nl zich niet kunnen wensen. Het werd een weekend om nooit te vergeten.

 

SQ.Travel.nl organiseert vanaf begin 2010 luxe singlereizen en stedentrips naar Italië.

 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?